|
|
Timp de preparare: 15 minute |
Porţii: 2 |
Ingrediente: |
- 100 gr paste cu spanac (bio)
- 1 roşie
- 1 ceapă roşie
- 100 gr brânză feta
- 30 gr măsline
- 3 linguriţe ulei de măsline
- 2 linguriţă oţet balsamic
- piper alb
- sare |
|
Mod de preparare: |
|
Pas 1: Se fierb pastele cu spanac cu puţină sare. |
|
Pas 2: Cât timp se fierb pastele, se taie ceapa roşie, roşia şi brânza. Se adaugă oţetul balsamic, piper şi sare peste uleiul de măsline.
|
|
Pas 3: Se scurg pastele cu spanac de apă. |
|
Pas 4: Se adaugă roşia tăiată în fâşii. |
|
Pas 5: ...apoi ceapa şi măslinele. |
|
Pas 6: Se adaugă sosul de ulei de măsline cu oţet balsamic şi cubuleţele de brânză. |
| Poftă bună!
|