Bilute cu fulgi de cocos

Timp de preparare: 30 minute
Porţii: 10




Ingrediente:
- 250 gr biscuiţi simpli
- 250 gr zahăr
- 130 gr unt
- 130 ml lapte
- 2 linguri esenţă de rom
- 50 gr cacao
- 20 gr stafide
- fulgi de cocos

Mod de preparare:
Pas 1: Se pun la încălzit 100 ml lapte cu zahărul. Se amestecă uşor până se dizolvă tot zahărul.
Pas 2: Untul se adaugă în siropul creat.
Pas 3: Când s-a topit untul se adaugă cacao (dizolvată în 30 ml lapte). Se amestecă bine.
Pas 4: Apoi se adaugă esenţa de rom. Se dă într-un clocot apoi se dă de pe foc.
Pas 5: Se sfărâmă bine biscuiţii.
Pas 6: Se adaugă (nu tot o dată) compoziţia de ciocolată peste biscuiţi. Stafidele se adaugă şi ele.
Pas 7: Se modelează biluţele şi se dau prin fulgi de cocos. 
Poftă bună!
Back to Top