|
Mod de preparare: |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoRVTIPvSlYCkf6QX3AF8uwLr_OkyCFBT36JFoMkuvEzmLAL1lD_MetvpEdk70rKq28Aa40rdbo51cXCyRZBDC9XPqq0qOsbnuMz6Sqx7hvWwmzojPYvWQ0HSSdjwi9DaZkEUi_Pq5hl6w/s200/P1070618.JPG) |
Pas 1: Se spală bine orezul (pană apa devine transparentă).Se pune la fiert. Când dă în clocot se dă focul la mic, se aşează un capac deasupra şi se mai lasă 10 minute.
|
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgXZnE3dYWX-IcSReXjJ5ufIPYcuOlxRLxtRqoQik6O0xDiOe_FWECX4GXM3FQAXwjW0UUD1gBlHivQCKtkeumgoDZIWz_OLv3uZmj5J87RrxUhmmuSXTSqnzuVuBRwCvfJ0vLYGyu4bAYJ/s200/P1070621.JPG) |
Pas 2: Orezul se lasă să se răcească. Apoi se adaugă o lingură de oţet. Apoi se modelează (se strânge într-o formă ovală). Eu am ales să folosesc o pungă de plastic (am aşezat pe rând câte o lingură de orez şi am strâns în pumn). |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh6zIB2hSH_UZpa6v1NfuOnuHbcEofDs8T1uhSsYbl6XZAtf52A1XbXsyxo3P0CEdzq0KGE-IfCZOXeJKgalGqiQM0kxjOosK0ifbL5UWugU8ve0-juPJDRNnFhUGaO7q0MUCBCtR7V0_QV/s200/P1070638.JPG) |
Pas 3: Se aşează câte o fâşie de somon pe deasupra. |
Se serveşte alături de sos de soia, pasta wasabi şi opţional, cu fâşii de avocado. |
Poftă bună! |