|
Mod de preparare: |
|
Pas 1: Se căleşte ceapa roşie în ulei.
|
|
Pas 2: Se adaugă morcovul tăiat cubuleţe.
|
|
Pas 3: Apoi se adaugă şi păstârnacul tăiat cubuleţe.
|
|
Pas 4: Se taie tulpinile de ţelină (apio). |
|
Pas 5: Se adaugă ardeiul roşu tăiat cubuleţe. |
|
Pas 6: Apoi se adaugă ciupercuţele. |
|
Pas 7: Vine apoi rândul dovlecelului.
|
|
Pas 8: Se taie şi ardeiul în cubuleţe.
|
|
Pas 9: Acelaşi tratament şi pentru ţelina rădăcină.
|
|
Pas 10: Se adaugă apă peste legume.
|
|
Pas 11: Se taie cubuleţe cartoful.
|
|
Pas 12: Se presară sare şi puţin piper alb.
|
|
Pas 13: Se taie roşia cubuleţe şi adaugă peste legume. Se presară şi puţin cimbru.
|
|
Pas 14: Se adaugă pasta de roşii.
|
|
Pas 15: La sfârşit am adăugat mărar tăiat mărunt. Se lasă la fiert, la foc mic, pentru aproximativ 25-30 minute (sau până s-a fiert cartoful). |
|
Poftă bună!
|