Desert delicios cu cirese si spuma de branza



Timp: 20 minute
Porţii: 4






Ingrediente:
- 200 gr cireşe fără sâmburi
- 2 ouă
- 150 gr brânză de vaci cremoasă
- 50 gr brânză ricotta
- 100 gr smântână grasă
- 1/2 linguriţă mac
- 150 gr zahăr
- 50 gr zahăr tos



Mod de preparare:
Pas 1: Se amesteca galbenuşul de la un ou cu zaharul tos si macul.


Pas 2: Se adauga branza ricotta.

Pas 3: Se incorporeaza si smantana grasa.


Pas 4: Se adaug branza de vaci. Se da la rece pentru 5 minute.
Pas 5: Peste cirese se adauga zaharul.
Pas 6: Cele 2 albusuri se bat spuma(se adauga un varf de cutit de sare).
Pas 7: Albuşurile spuma se incorporeaza in compoziţia de branza. Se foloseste mixerul pentru a crea o textura cremoasa.
Pas 8: Se aseaza in cupe un strat de cireşe cu zahăr (plus sucul lăsat de acestea).

Pas 9: Apoi un stat de spuma fina de branza.
Pas 10: Se incheie cu un nou strat de cireşe. Se da la rece pentru 5 minute.



Poftă bună!




Back to Top