|
Mod de preparare: |
|
Pas 1: Se foloseşte mixerul şi amestecă bine ouăle.
|
|
Pas 2: Se adaugă zahărul şi se amestecă până se obţine o compoziţie spumoasă.
|
|
Pas 3: Se încorporează uleiul şi apa.
|
|
Pas 4: Se adaugă esenţa de rom. |
|
Pas 5: Este apoi rândul făinii. |
|
Pas 6: Se adaugă praful de copt. |
|
Pas 7: Se amestecă o linguriţă de cacao cu jumătate din compoziţia de ciambella. |
|
Pas 8: Se unge forma de copt cu unt. Apoi se tapetează cu făină.
|
|
Pas 9: Jumătatea albă de compoziţie se toarnă în formă. |
|
Pas 10: Apoi se toarnă pe deasupra compoziţia ce conţine cacao. |
|
Pas 11: Se pre-încălzeşte cuptorul la 165 grade Celsius. Forma cu ciambella se dă la cuptor: iniţial, 30 de minute la 165 grade Celsius; apoi încă 25 de minute la 180 grade Celsius. După ce s-a copt, forma se scoate din cuptor şi se lasă să se răcească bine. |
|
Pas 12: Se răstoarnă forma şi se iată! Ciambellaaaa. |
|
Pas 13: Se pudrează cu zahăr pudră. |
|
Poftă bună!
|