Mod de preparare: |
|
Pas 1: Puiul tăiat fâşii se condimentează cu sare şi piper alb.
|
|
Pentru puiul Shanghai(versiunea 5), fâşiile de pui se condimentează cu sare, piper alb, verdeţuri aromate, curry şi busuioc uscat.
|
|
Pas 2: Ouăle se bat ca la omletă.
|
|
Pas 3: Pentru fiecare din cele 5 variante, pasul acesta este asemănător: fâşiile de pui (condimentate) se dau prin făină, ou şi ... susan (varianata 1), respectiv pesmet (pentru varianta 2), respectiv pesmet şi susan (pentru varianta 3) sau fulgi de porumb(varianta 4) sau pesmet cu verdeţuri aromatice(varianta 5) .
|
|
Pas 4: Se aşează bucăţelele de pui Shanghai în uleiul de palmier bine încins. |
|
Pas 5: Când sunt gata, acestea sunt uşor aurii şi plutesc pe ulei. Se foloseşte o spumiera şi se ridică puiul Shanghai din ulei. |
|
Pas 6: Se aşează pe şervet de hartie pentru a elimina excesul de ulei. |
|
Se poate servi alături de un sos de smântână cu usturoi.
|
|
Poftă bună!
|