Omleta greceasca


Cine nu a facut omletă?! Iata o reţetă grecească simplă şi extrem de rapidă. Măslinele, uleiul de măsline şi brânza feta nu trebuie să lipsească din reţetă.
Fii propriul master chef când e vorba de o astfel de această omletă grecească.

Timp de preparare: 10 minute
Porţii: 1     





Ingrediente:
- 2 ouă
- 1 ceapă albă
- 1/2 roşie
- 1/4 ardei gras
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 linguri lapte
- 1/2 linguriţă măghiran
- 2-3 măsline
- 30 gr brânză feta




Mod de preparare:
Pas 1: Se căleşte ceapa (tăiată mărunt) în 2 linguri de ulei de măsline. 
Pas 2: Se adaugă ardeiul gras tăiat cubuleţe. 
Pas 3: Ouăle se sparg, se bat bine şi se amestecă pe rând cu laptele, brânza feta, măslinele (tăiate mărunt) şi măghiranul. 
Pas 4: Se taie cubuleţe roşia şi se adaugă şi ea peste compoziţia de ouă.

Pas 5: Se adaugă apoi în tigaie, peste ceapa şi ardeiul călite.  
Pas 6: Se poate amesteca sau se poate să o lăsaţi la staţionat şi apoi întoarsă pe cealaltă parte (ca la clătite). E gata în aproximativ 2 minute.

Se serveşte caldă.
Poftă bună!

Back to Top