Cine nu a facut omletă?! Iata o reţetă grecească simplă şi extrem de rapidă. Măslinele, uleiul de măsline şi brânza feta nu trebuie să lipsească din reţetă. Fii propriul master chef când e vorba de o astfel de această omletă grecească. | |
Timp de preparare: 10 minute | |
Porţii: 1 |
Ingrediente: | |
- 2 ouă - 1 ceapă albă - 1/2 roşie - 1/4 ardei gras - 2 linguri ulei de măsline - 2 linguri lapte - 1/2 linguriţă măghiran - 2-3 măsline - 30 gr brânză feta |
|
Mod de preparare: | |
Pas 1: Se căleşte ceapa (tăiată mărunt) în 2 linguri de ulei de măsline. | |
Pas 2: Se adaugă ardeiul gras tăiat cubuleţe. | |
Pas 3: Ouăle se sparg, se bat bine şi se amestecă pe rând cu laptele, brânza feta, măslinele (tăiate mărunt) şi măghiranul. | |
Pas 4: Se taie cubuleţe roşia şi se adaugă şi ea peste compoziţia de ouă. | |
Pas 5: Se adaugă apoi în tigaie, peste ceapa şi ardeiul călite. | |
Pas 6: Se poate amesteca sau se poate să o lăsaţi la staţionat şi apoi întoarsă pe cealaltă parte (ca la clătite). E gata în aproximativ 2 minute. | |
Se serveşte caldă. | |
Poftă bună! |