Bomboane Raffaello


Cine nu iubeşte bomboanele Raffaello?
Reţeta este una foarte simplă şi rapidă, mai ales dacă se foloseşte mixer-ul. Sunt delicioase fie că se umplu cu alune de pădure, migdale, alune sau chiar cu napolitane sfărâmate.

Timp de preparare: 25 minute
Porţii: 10    





Ingrediente:
- 200 gr unt de cocos
- 100 gr fulgi cocos
- 180 gr zahăr pudră
- 60 gr lapte praf
- 3 linguri smântână
- alune



Mod de preparare:
Pas 1: Se foloseşte mixerul şi se omogenizează untul de cocos.
Pas 2: Se încorporează zahărul pudră. 
Pas 3: Se adaugă 2 linguri de smântână ...
Pas 4: ... şi laptele praf. 

Pas 5: Apoi se adaugă o parte din fulgii de cocos. O altă parte se păstrează pentru a rostogoli bomboanele la final.
Se mai adaugă o lingură de smântână şi se omogenizează bine cu spatula. Compoziţia se dă la rece pentru 1 oră.

Pas 6: Se modelează bomboanele (se adaugă şi o alună în mijloc) şi se rostogolesc prin fulgi de cocos.


Se dau la rece pentru 10-20 de minute şi apoi sunt gata de servire.
Poftă bună!

Back to Top