Cordon bleu

Timp de preparare: 15 minute
Porţii: 4





Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 50 gr caşcaval
- 4 feliuţe de şunca de Praga
- 1 ou
- 2 linguri de făină
- 4 linguri pesmet alb
- sare
- piper alb

Mod de preparare:
Pas 1: Se taie pieptul de pui în 2 jumătăţi şi apoi fiecare jumătate în alte 2 jumătăţi. Fiecare bucată se condimentează cu puţina sare şi piper şi se bate cu ciocanul de şniţele.
Pas 2: Se adaugă o felie de şuncă de Praga şi o bucată de caşcaval. Eu am rulat întâi caşcavalul cu şunca şi apoi tot acest rulou cu pieptul de pui.
Pas 3: Se fixează cu scobitori.
Pas 4: Se bate oul cu piper alb şi puţină sare. Se pregătesc vasele prin care se vor trece rulourile de pui, şuncă şi caşcaval. Ordinea este: făină, ou bătut şi la sfârşit pesmet.
Pas 5: Se aşează uşor în ulei încins, într-o tigaie de teflon.
Pas 6: Se lasă până se rumenesc bine pe deasupra (vreo 2-3 minute), întorcând rulourile pe fiecare parte.
Poftă bună!

Back to Top