Ingrediente: |
- 1 piept de pui
- 50 gr caşcaval
- 4 feliuţe de şunca de Praga
- 1 ou
- 2 linguri de făină
- 4 linguri pesmet alb
- sare
- piper alb |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgNpq-BBsBZycHvFyZQTwJc83dlXvYv2nV_fTYlKzYf3SnT0w3H6niYRiu2abBzH7SLKVxNd4ZENniK0j3-OosRqoqme4r5k8WtOzbS1sOV3ErBcNhPykheLtGTOzHiZMaSYIJOVjIuZPs/s200/P1050012.JPG) |
Mod de preparare: |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEimNqlV_RmaLi2hOHlbaTmpywTIx2qSfD2NeNTJyK6wUJgxvaT_aHHEOhAom5VSplxIehzbvNUZrChpeqS1kViGw5ROcd8rQKsiIIk9y16vNpgASQrk_lqMx3939nF-DfxgItQmlr6rhyphenhyphenE/s200/P1050016.JPG) |
Pas 1: Se taie pieptul de pui în 2 jumătăţi şi apoi fiecare jumătate în alte 2 jumătăţi. Fiecare bucată se condimentează cu puţina sare şi piper şi se bate cu ciocanul de şniţele. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjMCaNiMvywnmFnoDf7ctSwZJUjatfrwBTcC5aSBUnynxI6BMu2T7pjDVutXRo51tWyvjvuMQJ6IjmQUte_2m6nGVkpxBwCnTe8n4tsGZNuX1Vr7_ydFWGD-33eg7sQtRktTZ3DjuP0Db0/s200/P1050020.JPG) |
Pas 2: Se adaugă o felie de şuncă de Praga şi o bucată de caşcaval. Eu am rulat întâi caşcavalul cu şunca şi apoi tot acest rulou cu pieptul de pui. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgCfbXIGhkypmEPGge-bXeDVGlDYSupdEACyiN3UzRVd_pFgXK18u8JAvE51kU55SUOzxL_unpMiV_p9bB4w9AOvCyGUEBGPfbBWAVl9shvHdimolYgMe16OUSqLKRa5GEcvq-ITvmjXjo/s200/P1050025.JPG) |
Pas 3: Se fixează cu scobitori. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhdU1ZhMmuF_AcsXZX5eIvHOrLSLGCT8yXGDkUTBpzjTMBp31fx219Yc79x0EpA43Jm4feY_BcdLBzTJmv6oOeYtbTOuoxIhIr-csz_tGog1LlLS1kz3tdmxT2XrqrfFmjBUWMUm4KKVVY/s200/P1050028.JPG) |
Pas 4: Se bate oul cu piper alb şi puţină sare. Se pregătesc vasele prin care se vor trece rulourile de pui, şuncă şi caşcaval. Ordinea este: făină, ou bătut şi la sfârşit pesmet. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgzThj1-ZExe7-i-2TVA1KaqmOB2g3a6gki3V9ZrDRj6PXyIsKWYGwyLrUIdOaTGTJ9pKqNxugZLvIwLJstCnx0oMP3caXL_wpmJXvtDzLqRTjkRMiyoH0B1efsznBVhGD0ptxYKRUCDE/s200/P1050031.JPG) |
Pas 5: Se aşează uşor în ulei încins, într-o tigaie de teflon. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdOww6NUVMhnMwswsbButGuVe4Cr7lE2q5bUhv33cRXeuQU6j9BXB9lZN4dQGtyqo56SUAEjfhWb7AdmsAMNrYl-LPAVB_ohA443AVS6-WF2eW-kzK7B7QClWViibq9Va6EhA2rCb7EVM/s200/P1050033.JPG) |
Pas 6: Se lasă până se rumenesc bine pe deasupra (vreo 2-3 minute), întorcând rulourile pe fiecare parte. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhf-VXdIh8YYin_IRDq3Sp14ba9eo4dcMvtYfCp0YuVaUnVnSy_iJTmuXnuPqCFxYhe2T0iFLSNgoBYPVHdNFF4aKyGQCBjAGdJtMM9i4g6I6RdrJD3lKsRLhdTqvD_tBGisg5-b7yHj_Q/s200/P1050062.JPG) |
Poftă bună! |