Paste cu usturoi in sos de vin alb cu smantana



De curand am descoperit un nou raft in supermarket. E vorba de un raft cu paste proaspete, paste in compozitia carora se gasesc diferite legume. Azi am ales pastele cu usturoi. Le-am fiert in apa cu putina sare si le-am adaugat peste un sos de vin alb cu smantana (asezonat cu bucatele de rulada de piept de pui).

Timp de preparare: 15 minute
Porţii: 2





Ingrediente:
- o mana de paste cu usturoi verde
- 10 felii rulada de piept de pui
- 150 gr smantana
- 3 linguri de vin alb
- 2 linguri ulei
- 1 căţel de usturoi
- sare
- piper alb

Mod de preparare:
Pas 1: Se pun pastele la fiert.
Pas 2: Se pregateste sosul : am calit putin feliile de usturoi si fasiile de piept de pui...
Pas 3: Se adauga vinul alb si se lasa pe foc inca 2-3 minute, pana a se trece la pasul urmator .

Pas 4: Se adauga smantana si se condimentează cu sare şi piper alb. Dupa inca 2-3 minute, sosul e gata.  
Pas 5: Pastele se scurg de apa si se adauga peste sosul de smantana. Se amesteca usor, cu o paleta.
Se serveste cald.

Poftă bună!
Back to Top