Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1/2 ţelină
- 1 morcov
- 4 ciupercuţe
- 2 linguri iaurt
- 5 linguri maioneză
- 1 linguriţă seminţe de in
- sare
- piper negru
- salată verde (pentru decor) |
|
Mod de preparare: |
|
Pas 1: Se taie felii pieptul de pui, se presară sare şi piper negru. Se pregătesc bucăţelele de pui la grătar. Apoi se lasă 4-5 minute la răcit. |
|
Pas 2: Tăiaţi cubuleţe bucăţile de pui la grătar. |
|
Pas 3: Se rade ţelina. Se poate stropi cu un pic de zeamă de lămâie. |
|
Pas 4: Se adaugă maioneza şi se amestecă bine. |
|
Pas 5: Se rade şi morcovul. |
|
Pas 6: Se taie ciupercuţele fâşii şi se adaugă şi ele. Apoi e rândul iaurtului, sării şi piperului. |
|
Preparatul se aşează pe o frunză de salată verde şi la sfârşit se adaugă câteva seminţe de in pe deasupra.
Poftă bună! |