Peste la cuptor cu sparanghel si rosii




Simplu, rapid, delicios şi sănătos! Acestea sunt cele 4 calităţi pentru care merită să încercaţi acest preparat. Restul sunt doar cuvinte... Iată şi reţeta!

30 minute
2 portii





Ingrediente:
- 250 gr file de cod
- 4-5 roşii Cherry
- 6 bucăţi sparanghel
- 1/2 lămâie
- 2 linguri ulei de măsline
- busuioc
- sare
- piper alb


Mod de preparare:
Pas 1: Se aşează fileul de cod într-un bol de ceramică, rezistent la temperaturi înalte. Se condimentează cu sare, piper alb, busuioc şi ulei de măsline.
Pas 2: Se adaugă sparanghelul şi roşiile Cherry tăiate în jumătăţi. 
Pas 3: Se stropeşte cu puţin suc de lămâie. Apoi se adaugă 2-3 felii de lămâie peste peşte. Se dă cuptor pentru 25-30 de minute, la 180 grade Celsius.

Se serveşte cald.

Poftă bună!
Back to Top