Reţeta aceasta e deosebit de simplă. Secretul constă în marinarea pieptului de pui în sos de soia, sare şi piper pentru 10 minute. Apoi totul este foarte simplu: prăjirea cărnii şi a legumelor în wok. Se poate servi ca fel principal atât la prânz cât şi seara. | |
Timp de preparare: 20 minute | |
Porţii: 2 |
Ingrediente: | |
- 1 piept de pui mare - 1 punga mix de legume thai - 2 linguri sos de soia - 2 linguri ulei - sare - piper alb |
|
Mod de preparare: | |
Pas 1: Se taie pieptul de pui în bucăţi mici. | |
Pas 2: Se adaugă sosul de soia, sare şi piper alb. Se amestecă şi se lasă la marinat pentru 10 minute. | |
Pas 3: Se încinge uleiul într-un wok şi se prăjeşte pieptul de pui marinat. | |
Pas 4: Se adaugă mixul de legume thai: bambus, morcov, ardei roşu, ardei galben, fasole verde pastăi, ceapă şi porumb mic tânăr. Se călesc împreună pentru 5 minute. | |
Se serveşte cald. | |
Poftă bună! |