Pui cu legume thai



Reţeta aceasta e deosebit de simplă. Secretul constă în marinarea pieptului de pui în sos de soia, sare şi piper pentru 10 minute. Apoi totul este foarte simplu: prăjirea cărnii şi a legumelor în wok.
Se poate servi ca fel principal atât la prânz cât şi seara.

Timp de preparare: 20 minute
Porţii: 2





Ingrediente:
- 1 piept de pui mare
- 1 punga mix de legume thai
- 2 linguri sos de soia
- 2 linguri ulei
- sare
- piper alb

Mod de preparare:
Pas 1: Se taie pieptul de pui în bucăţi mici.

Pas 2: Se adaugă sosul de soia, sare şi piper alb. Se amestecă şi se lasă la marinat pentru 10 minute. 
Pas 3: Se încinge uleiul într-un wok şi se prăjeşte pieptul de pui marinat.

Pas 4: Se adaugă mixul de legume thai: bambus, morcov, ardei roşu, ardei galben, fasole verde pastăi, ceapă şi porumb mic tânăr.  Se călesc împreună pentru 5 minute.
Se serveşte cald.

Poftă bună!
Back to Top