Mazărea chiar merge cu mentă şi salată iceberg? mi-am zis. Ei bine, da. Si încă foarte bine. Numai unul ca Jamie Oliver putea să aducă împreună aşa ingrediente. Recunosc, am fost sceptică în momentul în care am vizionat reţeta lui, la TV. Iată mai jos şi modul de preparare! | |
Timp de preparare: 15 minute | |
Porţii: 4 |
< Ingrediente: | |
- 500 gr mazăre (fiartă) - 1/2 salată iceberg - 2-3 frunze de mentă - 2 linguri făină - 3 linguri ulei - 200 ml supă de pui - piper alb - sare |
|
Mod de preparare: | |
Pas 1: Se pregăteşte un sos bechamel: se toarnă uleiul în oală, se adaugă făina şi se amestecă în continuu. | |
Pas 2: Se încorporează supa de pui, adăugându-se în picături şi amestecând în continuu (pentru a nu face cocoloaşe). | |
Pas 3: Mazărea (fiartă) se adaugă peste sos. | |
Pas 4: Salata iceberg se taie în fâşii şi se adaugă şi ea. | |
Pas 5: Se condimentează cu mentă, sare şi piper alb. | |
Se serveşte cald. | |
Poftă bună! |