Ingrediente: | |
- 200 gr caşcaval - 2 ouă - 100 gr făină - 1 litru ulei de palmier - sare - piper alb |
Mod de preparare: | |
Pas 1: Se rade caşcavalul pe răzătoarea mică. | |
Pas 2: Se adaugă făina, sarea şi piperul. Se amestecă uşor cu o spatulă. |
|
Pas 3: Ouăle se bat ca la omletă. |
|
Pas 4: ...si se adaugă peste compoziţia de caşcaval. | |
Pas 5: Se amestecă bine ingredientele. | |
Pas 6: Se modelează buletele şi se aşează pe un platou. | |
Pas 7: Se aşează buletele în uleiul de palmier bine încins. Când sunt gata, buletele sunt uşor aurii şi plutesc pe ulei. | |
Pas 8: Se foloseşte o spumiera şi se ridică buletele din ulei. | |
Pas 9: Se aşează pe şervete de bucătărie pentru a elimina excesul de ulei. | |
Se poate servi alături de salată verde cu verdeţuri a la Provence. | |
Poftă bună! |