Bulete de cascaval


Buletele de caşcaval se pregătesc foarte uşor şi rapid. Fără să fie prea costisitoare şi având un aspect plăcut se pot adăuga cu încredere în meniul oricărei mese festive.
Timp de preparare: 15 minute
Porţii: 4




Ingrediente:
- 200 gr caşcaval
- 2 ouă
- 100 gr făină
- 1 litru ulei de palmier
- sare
- piper alb



Mod de preparare:
Pas 1: Se rade caşcavalul pe răzătoarea mică.

Pas 2: Se adaugă făina, sarea şi piperul. Se amestecă uşor cu o spatulă.

Pas 3: Ouăle se bat ca la omletă.

Pas 4: ...si se adaugă peste compoziţia de caşcaval.
Pas 5: Se amestecă bine ingredientele. 
Pas 6: Se modelează buletele şi se aşează pe un platou. 
Pas 7: Se aşează buletele în uleiul de palmier bine încins. Când sunt gata, buletele sunt uşor aurii şi plutesc pe ulei.  
Pas 8: Se foloseşte o spumiera şi se ridică buletele din ulei. 
Pas 9: Se aşează pe şervete de bucătărie pentru a elimina excesul de ulei. 
Se poate servi alături de salată verde cu verdeţuri a la Provence.
Poftă bună!
Back to Top