De cand tot achizitionez tot felul de dispozitive de bucatarie, incerc sa creez noi si noi feluri de salate, aperitive, feluri principale sau deserturi. Iata o salata facuta cu un "franjurator" de legume. | |
10 minute
| |
2 portii
|
Ingrediente: | |
- 2 morcovi - 1 radacina de pastarnac - 1 dovlecel - cateva nuci - 1 lingura otet balsamic - 2 linguri ulei de masline - sare de Himalaya |
|
Mod de preparare: | |
Pas 1: Am curatat si apoi am razuit morcovul cu dispozitivul de franjurat. Cred ca se poate folosi la fel de bine si razatoarea mica. :) | |
Pas 2: A urmat apoi radacina de pastarnac. | |
Pas 3: ... si dovlecelul. | |
Pas 4: Se amesteca. Se adauga apoi nucile, maruntite intre degete si sarea. | |
Pas 5: Se amesteca (energic) otetul balsamic impreuna cu uleiul de masline (pana se obtine un dresing vinegrette) si se adauga pe deasupra. Salata-i gata! | |
Am servit-o alaturi de snitele de pui. | |
Poftă bună! |