Salata de morcov, pastarnac si dovlecel



De cand tot achizitionez tot felul de dispozitive de bucatarie, incerc sa creez noi si noi feluri de salate, aperitive, feluri principale sau deserturi. Iata o salata facuta cu un "franjurator" de legume.

10 minute
2 portii




Ingrediente:
- 2 morcovi
- 1 radacina de pastarnac
- 1 dovlecel
- cateva nuci
- 1 lingura otet balsamic
- 2 linguri ulei de masline
- sare de Himalaya

Mod de preparare:
Pas 1: Am curatat si apoi am razuit morcovul cu dispozitivul de franjurat. Cred ca se poate folosi la fel de bine si razatoarea mica. :)
Pas 2: A urmat apoi radacina de pastarnac.
Pas 3: ... si dovlecelul.

Pas 4: Se amesteca. Se adauga apoi nucile, maruntite intre degete si sarea.
Pas 5: Se amesteca (energic) otetul balsamic impreuna cu uleiul de masline (pana se obtine un dresing vinegrette) si se adauga pe deasupra. Salata-i gata!
Am servit-o alaturi de snitele de pui.
Poftă bună!

Back to Top