Fusilli cu sos de rosii, ardei, capere, masline si sparanghel



Pastele fusilli si sparanghelul  mi-au dat ideea pentru aceasta reteta. Am vrut neaparat sa le vad impreuna in farfurie si iata ce-a iesit! Nu e greu de preparat si chiar merita incercat. 

20 minute
2 portii




Ingrediente:
- 2 maini de paste fusilli
- 1 manunchi de sparanghel
- 1 ardei capia
- 50 gr rosii in suc propriu
- 1 catel de usturoi
- 10 masline verzi
- 3 linguri capere
- 50 gr unt
- cimbru
- boia de ardei rosu
- sare de Himalaya
- piper alb


Mod de preparare:
Pas 1: Se fierb pastele in apa cu putina sare. Dupa ce se fierb se scurg de apa si se aseaza pe farfurii.
Pas 2: Sparanghelul se caleste in unt. Se adauga sare, piper alb si un catel de usturoi. Apoi se scot pe o farfurie.
Pas 3: Se prepara sosul din ardei capia, sos de rosii, cimbru, unt, boia de ardei rosu, sare si piper. Se fierbe la foc mic pentru 2-3 minute.

Pas 4: Se adauga caperele si maslinele taiate rondele.
Se adauga sosul peste paste. Apoi am asezat si sparanghelul calit in unt cu usturoi.

Poftă bună!

Back to Top