Pastele fusilli si sparanghelul mi-au dat ideea pentru aceasta reteta. Am vrut neaparat sa le vad impreuna in farfurie si iata ce-a iesit! Nu e greu de preparat si chiar merita incercat. | |
20 minute
| |
2 portii
|
Ingrediente: | |
- 2 maini de paste fusilli - 1 manunchi de sparanghel - 1 ardei capia - 50 gr rosii in suc propriu - 1 catel de usturoi - 10 masline verzi - 3 linguri capere - 50 gr unt - cimbru - boia de ardei rosu - sare de Himalaya - piper alb |
Mod de preparare: | |
Pas 1: Se fierb pastele in apa cu putina sare. Dupa ce se fierb se scurg de apa si se aseaza pe farfurii. | |
Pas 2: Sparanghelul se caleste in unt. Se adauga sare, piper alb si un catel de usturoi. Apoi se scot pe o farfurie. | |
Pas 3: Se prepara sosul din ardei capia, sos de rosii, cimbru, unt, boia de ardei rosu, sare si piper. Se fierbe la foc mic pentru 2-3 minute. | |
Pas 4: Se adauga caperele si maslinele taiate rondele. | |
Se adauga sosul peste paste. Apoi am asezat si sparanghelul calit in unt cu usturoi. | |
Poftă bună! |