Legume invelite in manta de oua



Legumele in manta de oua este o reteta destul de simplu de realizat. Este un deliciu bun de savurat la prima ora a diminetii. Iata cum am procedat...

20 minute
2 portii




Ingrediente:
- 4 oua
- 1/2 ceapa alba
- 6 buc sparanghel
- 50 gr cascaval
- spanac
- ulei masline
- 2 linguri de unt
- 2 linguri boabe de porumb fiert
- 1 lingura făină
- 2 căţei de usturoi
- otet balsamic
- sare de Himalaya
- piper alb

Mod de preparare:
Pas 1: Se amesteca bine ouale. Se adauga sarea, piperul alb si o lingura de faina.
Pas 2: Se pregateste mantaua de oua (intr-o tigaie speciala de clatite).
Pas 3: Se topeste untul, se adauga felii de usturoi, sparanghel si ceapa taiata solzisori.
Pas 4: Se rade cascavelul peste omleta. Apoi sparanghelul si ceapa calita se adauga pe deasupra.
Pas 5: In tigaie, se adauga spanacul si boabele de porumb fiert. Se calesc pentru 1-2 minute.
Pas 6: Se aşează legumele calite peste sparanghel si omleta. Se impacheteaza si se adauga frunze proaspete de spanac (peste care am adaugat putin otet balsamic si ulei de masline).
Se serveste cald.

Pofta buna!

Back to Top