Legumele in manta de oua este o reteta destul de simplu de realizat. Este un deliciu bun de savurat la prima ora a diminetii. Iata cum am procedat... | |
20 minute
| |
2 portii
|
Ingrediente: | |
- 4 oua - 1/2 ceapa alba - 6 buc sparanghel - 50 gr cascaval - spanac - ulei masline - 2 linguri de unt - 2 linguri boabe de porumb fiert - 1 lingura făină - 2 căţei de usturoi - otet balsamic - sare de Himalaya - piper alb |
Mod de preparare: | |
Pas 1: Se amesteca bine ouale. Se adauga sarea, piperul alb si o lingura de faina. | |
Pas 2: Se pregateste mantaua de oua (intr-o tigaie speciala de clatite). | |
Pas 3: Se topeste untul, se adauga felii de usturoi, sparanghel si ceapa taiata solzisori. | |
Pas 4: Se rade cascavelul peste omleta. Apoi sparanghelul si ceapa calita se adauga pe deasupra. | |
Pas 5: In tigaie, se adauga spanacul si boabele de porumb fiert. Se calesc pentru 1-2 minute. | |
Pas 6: Se aşează legumele calite peste sparanghel si omleta. Se impacheteaza si se adauga frunze proaspete de spanac (peste care am adaugat putin otet balsamic si ulei de masline). | |
Se serveste cald. | |
Pofta buna! |