Prajitura raw cu faina de migdale


Tocmai am descoperit cât de simplu e să faci prăjituri fără foc. :) Reţeta am inventat-o în funcţie de frunctele şi seminţele din debara. Migdalele au sfârşit prin a fi măcinate şi râşnite, pentru a le folosi la blat. Apoi a venit rândul merelor, bananelor şi a fructelor sharon...
Timp de preparare: 20 minute
Porţii: 2





Ingrediente:
- 200 gr migdale
- 1-2 mere
- 1 banană
- 2-3 fructe sharon
- 2 linguri lapte de cocos
- 1/2 linguriţă scorţişoară
- 1 linguriţă miere
- fulgi de migdale

Mod de preparare:
Pas 1: Migdalele se dau prin maşina de măcinat şi apoi la râşniţa de cafea. Atenţie, nu prea mult. Doar cât să se facă praf. Dacă se continuă, se obţine unt de migdale.

Pas 2: Se taie felii mărul. 
Pas 3: Se foloseşte blender-ul şi se pasează merele. Se adaugă puţină apă, făina de migdale şi puţină scorţişoară. Trebuie obţinută o compoziţie consistentă, pentru blat.

Pas 4: Apoi vine rândul bananei, a fructelor sharon ... Se pasează şi ele la blender, împreună cu 2 linguri de lapte de cocos. 
Pas 5: Pe o farfurie, se întinde puţină miere; se aşează un inel de bucătărie în care se pun 3 linguri de compoziţie cu făina de migdale si mere şi inca 2 linguri de cremă de fructe exotice. Deasupra am aşezat bucăţele de fruct sharon şi am pudrat cu scorţişoară. 
Se serveşte imediat.

Poftă bună!
Back to Top