Prăjitura mea spune o poveste... O veţi afla în finalul postului acesta, dacă nu cumva deja v-aţi dat seama la ce m-am gândit când am decorat farfuria. | |
| Timp de preparare: 30 minute | |
| Porţii: 2 |
Ingrediente: | |
| - 50 gr orez - 100 ml lapte - 4 linguri lapte de cocos (are consistenta smântânii) - 10 gr unt - 2 linguri mascarpone - 4 linguri zahăr vanilat - sare |
|
Mod de preparare: | |
| Pas 1: Se fierbe orezul în apă cu puţină sare şi unt. Nu m-am dezlipit de lângă aragaz 15 de minute. Am amestecat şi am adăugat apa, puţin câte puţin (în total, vreo 200ml). | |
| Pas 2: Se adaugă laptele. | |
| ... laptele de cocos ... | |
| ... şi zahărul vanilat. | |
| Pas 3: La sfârşit se adaugă mascarpone pentru o textură cremoasă. | |
| Se decorează după imaginaţie. Eu am ales caramel, ciocolată topită şi răzuită, fulgi de migdale, scorţişoară şi pepene galben. | |
| Astăzi, farfuria mea spune o poveste, sau mai precis descrie o insulă frumoasă din Hawaii, o insulă vulcanică, foarte frumoasă, cu vegetatie exotică. Dacă v-a plăcut modul de decorare şi povestea, o să aştept un "like". :o) | |
| Poftă bună! | |







