Ingrediente: |
- 300 gr făină
- 150 gr unt
- 190 ml lapte
- 150 gr zahăr brun
- 2 mere
- 2 ouă
- 2 linguri de scorţişoară
- 1 plic de praf de copt |
|
Mod de preparare: |
|
Pas 1: Se amestecă făina cu scorţişoara şi praful de copt. |
|
Pas 2: Într-un vas încăpător bateţi cele 2 ouă. Adăugaţi untul. |
|
Pas 2: Apoi adăugaţi şi laptele. Folosiţi mixerul pentru a obţine o compoziţie cât mai omogenă. |
|
Pas 3: Adăugaţi zahărul brun şi amertecul de făină (de la pasul 1). |
|
Pas 4: Folosiţi mixerul pentru a obţine o compoziţie cât mai omogenă. |
|
Pas 5: Tăiaţi merele cubuleţe. |
|
Pas 4: Adăugaţi cubuleţele de mere în compoziţia de brioşe. |
|
Pas 5: Aşezaţi compoziţia în formele de brioşe şi daţi la cuptor pentru 25 de minute. Preîncălziţi cuptorul la 200 grade Celsius. |
|
Poftă bună! |