Piept de pui cu legume


 

Timp de preparare: 40 minute

Porţii: 6

Ingrediente:
- 600 gr piept de pui
- 1 ceapă roşie
- 1 ardei gras roşu
- 2 morcovi
- 10 roşii Cherry
- 4 roşii decojite
- 3 cepe verzi
- 1 legătură de pătrunjel verde
- 4 linguri ulei de măsline
- sare şi piper



Mod de preparare:



Pas 1: Se taie puiul în fâşii şi se căleşte în uleiul de măsline. Se adaugă sarea şi piperul. Se lasă aproximativ 5 minute la călit.







Pas 2: Se taie legumele: morcovul, ardeiul roşu, ceapa roşie şi ceapa verde. Se adaugă peste puiul călit.







Pas 3: Tăiaţi rosiile Cherry în sferturi, roşiile în bulion în bucăţele. Tocaţi mărunt şi pătrunjelul. Adăugaţi roşiile tăiate(Cherry şi cele în bulion) dupa ce legumele (de la pasul 2) s-au înmuiat.




Pas 4: După aproximativ 20 de minute de fierbere, adăugaţi şi pătrunjelul tăiat mărunt. După alte 2 minute, puiul cu legume este gata.










Poftă bună!
Back to Top