Timp de preparare: 40 minute
Porţii: 6
Ingrediente:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1i4aFM6dL5C-XrdkmXT9eeB3MK2RnOLEeWzCPnkO5jFsmeO3us0SsLZ5TCxu5O9LLfODSjcTlJ7-6FaAePMDXDxNzs_Y9SMbr_RiU9NrwkQL4CfpGw_McISV_vMRT85A6nKucbwiPojA/s200/P1030528.JPG)
- 600 gr piept de pui
- 1 ceapă roşie
- 1 ardei gras roşu
- 2 morcovi
- 10 roşii Cherry
- 4 roşii decojite
- 3 cepe verzi
- 1 legătură de pătrunjel verde
- 4 linguri ulei de măsline
- sare şi piper
Mod de preparare:
Pas 1: Se taie puiul în fâşii şi se căleşte în uleiul de măsline. Se adaugă sarea şi piperul. Se lasă aproximativ 5 minute la călit.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgxaukJuVamTC6mop1TBqqBVNJP_6kHpZd4CnHX7zT_98oMfK5gMP7x_If5buSJbzaL5XwF6WSoXbIokcs-IIvNFUzbXgPpWdgNzhyIlGt0SM22H4QheA-KjnOUR3jnE7D-wAXbsO6XUqo/s200/P1030532.JPG)
Pas 2: Se taie legumele: morcovul, ardeiul roşu, ceapa roşie şi ceapa verde. Se adaugă peste puiul călit.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhfffyAOu23QSBlngbAfZbVOiSdnY22TJB4c4h_ts-xN3U7qNN77oOKZ-grfRDAbyLfY_Y3TK_Mv2tO7RWcPTW2xHgKsiV1i3XtVRUrr3meo2NQ_DknFR8_qACKqHixMilsH4k4E2_V0to/s200/P1030543.JPG)
Pas 3: Tăiaţi rosiile Cherry în sferturi, roşiile în bulion în bucăţele. Tocaţi mărunt şi pătrunjelul. Adăugaţi roşiile tăiate(Cherry şi cele în bulion) dupa ce legumele (de la pasul 2) s-au înmuiat.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihjxwcL-C4fMyElnA37mcMIr9eGrpnyCj7xfld_nXmDvjf3RyyElemZnPo2iAnlSdly5L6Nx6j6gm86ci8qZOQOTblS63p9jSbXpsHE8f_Wn7V7N31lR3fyz3o5r8MDJsVsNpDR1vu2TI/s200/P1030553.JPG)
Pas 4: După aproximativ 20 de minute de fierbere, adăugaţi şi pătrunjelul tăiat mărunt. După alte 2 minute, puiul cu legume este gata.
Poftă bună!