Timp de preparare: 35 minute
Porţii: 2
Ingrediente:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZ5kJrYib-feOFUD14nIW7T6YnPBcfK4i0VYjgK_0BNviU-QkF_XEhAllU5LplY5OTxhJ_bGZ2sQ2v-7VuSgQu8Eka_pWatW3GdyEPfROdfE_OXMKpS5BtOG7ZpE2M3qiA1QnpJupD12M/s200/P1040798.JPG)
- 2 mere
- 1 linguriţă de unt
- 1 linguriţă de scorţişoară
- gem de caise
- câteva nuci
Mod de preparare:
Pas 1: Se înlătură miezul mărului (cotorul de măr) având grijă să nu găuriţi până la capăt.
Pas 2: Se pudrează cu scorţişoară, apoi se adaugă un pic de unt şi alternativ, nuci şi gem de caise. Se încheie cu rândul de nuci.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgW-OjoDxuAHoVExWU_FEr2k0jrXyiR81pYHzgkQ33yxdtQAnqs0rcnUzrWNlxb5ObrK8dA-BpHxncFYKaOe-w-OjnRQFrW6riz19IkwFdIn9X5791VuKHxafKjzUnr7wIhCK4jqWceNYE/s200/P1040806.JPG)
Pas 3: Se aşează merele pe o tavă (se foloseşte hârtie de copt) şi se dau la cuptor, la 150 grade Celsius pentru 30 de minute.
Poftă bună!