Friganele cu branza si muschi file


Frigănelele sunt în general dulci. Eu am ţinut să fac mici modificări, pe ici pe colo, prin punctele esenţiale. Aşa m-am gândit să tai feliile de pâine două câte două şi la mijloc să adaug muschi file şi brânză.
Timp de preparare: 15 minute
Porţii: 2



Ingrediente:
- 2 ouă
- 100 ml lapte
- brânză telemea
- caşcaval
- 2 felii de muşchi file
- 4 felii de pâine (tăiate în grup de 2)
- sare
- piper alb
- mărar/pătrunjel
Mod de preparare:
Pas 1: Se bat ouăle şi se adaugă mărar, sare şi piper alb.
Pas 2: Se adaugă laptele.
Pas 3: Între cele 2 felii se introduce brânza telemea şi o felie de muşchi file.
Pas 4: Se dă prin compoziţia de la pasul 2.
Pas 5: Se aşează într-o tava (se foloseşte hârtie de copt) şi se dă la cuptor pentru 10 minute, la 150 grade Celsius.
Pas 6: Se adaugă o bucăţică de unt sărat peste frigănea (după ce se scoate de la cuptor).
Se poate adăuga o foiţă subţire de caşcaval.
Poftă bună!
Back to Top