Frigănelele sunt în general dulci. Eu am ţinut să fac mici modificări, pe ici pe colo, prin punctele esenţiale. Aşa m-am gândit să tai feliile de pâine două câte două şi la mijloc să adaug muschi file şi brânză. | |
Timp de preparare: 15 minute | |
Porţii: 2 |
Ingrediente: | |
- 2 ouă - 100 ml lapte - brânză telemea - caşcaval - 2 felii de muşchi file - 4 felii de pâine (tăiate în grup de 2) - sare - piper alb - mărar/pătrunjel |
|
Mod de preparare: | |
Pas 1: Se bat ouăle şi se adaugă mărar, sare şi piper alb. | |
Pas 2: Se adaugă laptele. | |
Pas 3: Între cele 2 felii se introduce brânza telemea şi o felie de muşchi file. | |
Pas 4: Se dă prin compoziţia de la pasul 2. | |
Pas 5: Se aşează într-o tava (se foloseşte hârtie de copt) şi se dă la cuptor pentru 10 minute, la 150 grade Celsius. | |
Pas 6: Se adaugă o bucăţică de unt sărat peste frigănea (după ce se scoate de la cuptor). | |
Se poate adăuga o foiţă subţire de caşcaval. | |
Poftă bună! |