Ingrediente: |
- 3 ouă
- 3 linguriţe de smântână
- brânză telemea
- o felie de somon fume
- o felie de muşchi file
- o ciupercuţa
- sare
- piper
- mărar
- 3-4 linguriţe ulei de măsline
(3 vase de ceramica, termorezistente sau boluri Ramekin)
|
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghELdLOE5Ra32T77RYIFgmMbOZENlL-6-fmOpUjCwl_J1L8ycIxF5msqELAHHt8gkNwuhmR-cRJ5wbOiOoLegcaftnwyPBiCzP1BIkGeSgI7p9vgoQx8MQpr7-YRY30STQHz-_HM-lj9Q/s200/P1040646.JPG) |
Mod de preparare: |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3GEM1aUxQTnbf4hFRlupppDfcvc2bUtS8ZiJPAx08n99ox-3KBNLiXWTtMZKf3T7TrVTVFBk3SaQS9oWFAKZkQPoRsuxaSNsck4sa8yeUYU4Rfbq-a9tDS6ieN2-T4u_2Nfr_P5t2Hpw/s200/P1040648.JPG) |
Pas 1: Se prăjeşte muşchiul(tăiat cubuleţele) în puţin (2 linguriţe) ulei de măsline. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEipEnkVDKbcP-kNDxSGqUEFp7b23tpoJMf5RY8TaULpVV2jMJPNPH7DbIMRq4q4mMawjqs4tZcwU_l16oUk9x8Z4DU-88aVnl-GyyNmregvXhRMvI9RlTkXq14ec9Pug108hN2K8t51RCA/s200/P1040650.JPG) |
Pas 2: Se prăjeşte ciupercuţa (tăiată cubuleţele) în puţin ulei de măsline. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiOvJVBgdgn1WlifEGZbvqGQ28nsJGH32IwGbZqeG1zYtcNQdnEjvPAeyFxGTAbPKO_8NVsE7GY5SNyJBRrMthf3iOdXb3IMIMKnsVEVw69U9Uy38lWujoQ8G_kGLBf3y8Ib9st1Gypv7c/s200/P1040654.JPG) |
Pas 3: Se aşează fiecare ingredient (muşchi prăjit, ciupercă prăjită şi somon) în câte un bol. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjIizgpCecaM_Ka6V2OX6TL5kr5zaFI-UzixO6uDydWqgDr0pXKhmiO80PAwlcGUHKrj5Qcn9sPzkxrPGmctnzdZfXOOt-AWtxaXHPhlvYm3Q3Pj6vsWbOlTdJBmrcvMg5AFiaZHSdKWcI/s200/P1040659.JPG) |
Pas 4: Apoi se sparg ouăle şi se aşează uşor în bol (gălbenuşul trebuie să rămână întreg). Se condimentează cu sare şi piper. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEikoI0w_sNEZ1lWSHPnW_wrgec_pO-2JIAagXlG3G9CyMDuqKEIld7yt1QdHBVITt7p7bcMAAq6N2cLHDAHZvE4j6w47_sA48gYKI_sbn3C9oyK9XgUVAaX55ANVfnsKZDkmcqJe9ZM_Gk/s200/P1040660.JPG) |
Pas 5: Pe fiecare ou se aşează câte o linguriţă de smântână şi câteva bucăţele de brânză telemea. Se presară piper şi mărar. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJOfVnP5A11nI0uphTql9dF5juL8nl5hvmt_1S3XNq5ubHI5-LazHfmr4-DKGrX_Ve6iGiNgfribxpIQDmpq6N8hz1nwMg5z3hXRNVsxPEU2a2bbRt6G8FfAE-8FlZYxo1HYTx4b3pfHQ/s200/P1040664.JPG) |
Pas 6: Micuţele vase se aşează într-o tavă cu apă. Daţi tava la cuptor pentru 15 minute, la 200 grade Celsius. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiSNZhY-TliEkqgbswgqfTlnNTyXlzOGlsDx5FGAirsLPcAKS6fD9SzBG9oX-sZncBx1U8u8YfBbfK9TKPSCWxk-oIKenedR9ajMsc_R_0lK-xELyEacaaM5Wre42r3MAKKmecgsFodhxo/s200/P1040679.JPG) |
Se serveşte cald. Brânza si smântâna de deasupra oului formează o crustă. In interior oul este moale. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJA_CBzPKLDoghTqHQ7vh5MjAFXQGdVEqty57KL36ZdUqlzactyVhRkzeMfN5tBz_XJse3cxvseWTzzb1qRDHQigRulUwKU2kfmfjzxPPEU5cfy2fbmfY4rTydwkLG8KCB4385X2Im14o/s200/P1040675.JPG) |
Poftă bună!
|