Pentru zilele călduroase de vară, salata pe care am numit-o eu mediteraneană este cea mai bună alegere. Reţeta este pe cât de simplă, pe atât de spectaculoasă. Se poate servi în orice moment al zilei. | |
| Timp de preparare: 10 minute | |
| Porţii: 2 |
Ingrediente: | |
| - 1/2 salată iceberg - 2 fire de ceapă verde - 1 roşie - 5-6 felii de şuncă presată - 30 gr brânză feta - 3 linguri ulei de măsline - sare |
|
Mod de preparare: | |
| Pas 1: Se taie mărunt şunca presată, ceapa verde, roşia şi brânza feta. | |
| Pas 2: Se taie fâşii salata iceberg. | |
| Pas 3: Se adaugă feliile de roşii şi cubuleţele de brânză. | |
| Pas 4: Apoi, se adaugă fâşiile de şuncă presată şi ceapa tăiată rondele. | |
| Pas 5: Se condimentează cu sare şi se adaugă uleiul de măsline. | |
| Ei ce ziceţi?! E o reţetă demnă de un "like". :o) | |
| Poftă bună! | |