Salata mediteraneana



Pentru zilele călduroase de vară, salata pe care am numit-o eu mediteraneană este cea mai bună alegere. Reţeta este pe cât de simplă, pe atât de spectaculoasă. Se poate servi în orice moment al zilei.

Timp de preparare: 10 minute
Porţii: 2





Ingrediente:
- 1/2 salată iceberg
- 2 fire de ceapă verde
- 1 roşie
- 5-6 felii de şuncă presată
- 30 gr brânză feta
- 3 linguri ulei de măsline
- sare

Mod de preparare:
Pas 1: Se taie mărunt şunca presată, ceapa verde, roşia şi brânza feta. 
Pas 2: Se taie fâşii salata iceberg. 
Pas 3: Se adaugă feliile de roşii şi cubuleţele de brânză.

Pas 4: Apoi, se adaugă fâşiile de şuncă presată şi ceapa tăiată rondele.  
Pas 5: Se condimentează cu sare şi se adaugă uleiul de măsline. 
Ei ce ziceţi?! E o reţetă demnă de un "like". :o)

Poftă bună!
Back to Top