|
Quinoa este o cereala foarte hranitoare si sanatoasa, cu un continut ridicat de proteine, fibre, fier si magneziu. Originara din America de Sud, quinoa a fost adusa in Europa de colonistii spanioli. Si bine au facut, as zice. Iata ce deliciu am pregatit eu cu ea. |
Timp de preparare: 10 minute |
Porţii: 2 |
Ingrediente: |
- o cană de quinoa expandat (BIO)
- 250 ml lapte de soia
- 1 păstaie de vanilie
- cireşe confiate
- 1 lingură miere
- sare
- fulgi de migdale |
|
Mod de preparare: |
|
Pas 1: Păstaia de vanilie se taie fin pe mijloc. Aceasta împreună cu un vârf de cuţit de sare se adaugă în laptele de soia. Se lasă la foc mic. |
|
Pas 2: Când a început să fiarbă, se adaugă quinoa... |
|
Pas 3: ... apoi mierea. Se fierbe până când quinoa a absorbit tot laptele. |
|
Pas 4: Se adaugă cireşe şi fulgi de migdale. Se serveşte cald. |
Poftă bună! |