Quinoa cu cirese si fulgi de migdale


Quinoa este o cereala foarte hranitoare si sanatoasa, cu un continut ridicat de proteine, fibre, fier si magneziu. Originara din America de Sud, quinoa a fost adusa in Europa de colonistii spanioli. Si bine au facut, as zice. Iata ce deliciu am pregatit eu cu ea.
Timp de preparare: 10 minute
Porţii: 2



Ingrediente:
- o cană de quinoa expandat (BIO)
- 250 ml lapte de soia
- 1 păstaie de vanilie
- cireşe confiate
- 1 lingură miere
- sare
- fulgi de migdale

Mod de preparare:
Pas 1: Păstaia de vanilie se taie fin pe mijloc. Aceasta împreună cu un vârf de cuţit de sare se adaugă în laptele de soia. Se lasă la foc mic.
Pas 2: Când a început să fiarbă, se adaugă quinoa...
Pas 3: ... apoi mierea. Se fierbe până când quinoa a absorbit tot laptele.
Pas 4: Se adaugă cireşe şi fulgi de migdale. Se serveşte cald.
Poftă bună!
Back to Top