| Dacă mă întrebaţi cum aş caracteriza salata iceberg cu muşchi file şi brânză... iată: delicioasă, sănătoasă şi perfectă pentru orice moment al zilei. Vă recomand să o încercaţi. | |
| Timp de preparare: 10 minute | |
| Porţii: 4 |
Ingrediente: | |
| - salată iceberg - 30 gr brânză telemea - 3 felii muşchi file - 1 roşie - 1/4 ardei roşu - 1/4 ardei galben - 3 linguriţe ulei de măsline - 1 linguriţă oţet balsamic - 30 gr nuci - 2-3 frunze de mentă - sare |
|
Mod de preparare: | |
|
|
Pas 1: Salata iceberg se spală şi se taie în fâşii. |
| Pas 2: Ardeiul roşu se taie mărunt şi se adaugă peste salată. |
|
| Pas 3: Se adaugă apoi şi ardeiul galben. |
|
| Pas 4: Roşiile de taie felii; se adaugă şi 2-3 frunze de mentă (rupte între degete). | |
| Pas 5: Apoi se adaugă nucile. | |
| Pas 6: Se adaugă în bolul de salată sosul Vinegrette (se amestecă uleiul de măsline cu oţetul balsamic) şi sare. Se amestecă uşor toate ingredientele. | |
| Pas 7: La sfârşit, se adaugă în bolul de salată brânza telemea tăiată cubuleţe şi muşchiul file. Se amestecă uşor cu o paletă, toate ingredientele. | |
Se poate servi alături de cartofi copţi cu măghiran şi oregano. | |
| Poftă bună! | |