Salata iceberg cu muschi file si branza


Dacă mă întrebaţi cum aş caracteriza salata iceberg cu muşchi file şi brânză... iată: delicioasă, sănătoasă şi perfectă pentru orice moment al zilei. Vă recomand să o încercaţi.
Timp de preparare: 10 minute
Porţii: 4


Ingrediente:
- salată iceberg
- 30 gr brânză telemea
- 3 felii muşchi file
- 1 roşie
- 1/4 ardei roşu
- 1/4 ardei galben
- 3 linguriţe ulei de măsline
- 1 linguriţă oţet balsamic
- 30 gr nuci
- 2-3 frunze de mentă
- sare

Mod de preparare:
Pas 1: Salata iceberg se spală şi se taie în fâşii.

Pas 2: Ardeiul roşu se taie mărunt şi se adaugă peste salată.

Pas 3: Se adaugă apoi şi ardeiul galben.

Pas 4: Roşiile de taie felii; se adaugă şi 2-3 frunze de mentă (rupte între degete).
Pas 5: Apoi se adaugă nucile.
Pas 6: Se adaugă în bolul de salată sosul Vinegrette (se amestecă uleiul de măsline cu oţetul balsamic) şi sare. Se amestecă uşor toate ingredientele.
Pas 7: La sfârşit, se adaugă în bolul de salată brânza telemea tăiată cubuleţe şi muşchiul file. Se amestecă uşor cu o paletă, toate ingredientele. 

Se poate servi alături de cartofi copţi cu măghiran şi oregano.
Poftă bună!
Back to Top