Caise coapte cu inghetata si nuci



Cum perioada caiselor a venit, m-am gandit ca n-ar pica rau o noua reteta cu aceste minunate fructe. Si cum inghetata de vanilie este preferata mea, nici n-a fost greu de gasit combinatia ideala. Se poate servi ca desert atât la prânz cât şi seara.

Timp de preparare: 15 minute








Ingrediente:
- cateva caise
- inghetata de vanilie
- marmelada de pere
- scortisoara
- muguri de pin
- nuci

Mod de preparare:
Pas 1: Caisele de spala, se desfac in jumatati, se inlatura samburii si se aseaza intr-o tava. Se lasa la copt pentru 5 minute, avand grija sa se intoarca pe ambele parti. 
Pas 2: Inghetata se aseaza in cupele de desert. 
Pas 3: Se adauga marmelada de pere, iar apoi caisele coapte.

Pas 4: Se presara scortisoara si se adauga si cativa muguri de pin. 
Pas 5: Nucile sa prajesc 2-3 minute si se adauga pe deasupra. 

Se servesc imediat. :)

Poftă bună!
Back to Top