Cum perioada caiselor a venit, m-am gandit ca n-ar pica rau o noua reteta cu aceste minunate fructe. Si cum inghetata de vanilie este preferata mea, nici n-a fost greu de gasit combinatia ideala. Se poate servi ca desert atât la prânz cât şi seara. |
Timp de preparare: 15 minute |
Ingrediente: | |
- cateva caise - inghetata de vanilie - marmelada de pere - scortisoara - muguri de pin - nuci |
Mod de preparare: | |
Pas 1: Caisele de spala, se desfac in jumatati, se inlatura samburii si se aseaza intr-o tava. Se lasa la copt pentru 5 minute, avand grija sa se intoarca pe ambele parti. | |
Pas 2: Inghetata se aseaza in cupele de desert. | |
Pas 3: Se adauga marmelada de pere, iar apoi caisele coapte. | |
Pas 4: Se presara scortisoara si se adauga si cativa muguri de pin. | |
Pas 5: Nucile sa prajesc 2-3 minute si se adauga pe deasupra. | |
Se servesc imediat. :) | |
Poftă bună! |