Cartofi noi la cuptor cu oregano si maghiran


Cartofii noi la cuptor constituie o foarte buna garnitura dar pot fi consumati si ca mancare de sine statatoare, asa cum am facut eu. Iata cum am ales sa-i pregatesc azi.

Timp de preparare: 1h
Porţii: 4



Ingrediente:
- 1 kg cartofi noi
- 30 ml ulei de floarea soarelui
- oregano
- măghiran
- sare
- piper alb



Mod de preparare:
Pas 1: Cartofii noi se spală, se curaţă de coajă şi se taie în jumătăţi (daca sunt mici) sau în sferturi (daca sunt mai măricei).
Pas 2: Apoi se aşează într-un vas de yena, uns bine cu ulei. 
Pas 3: Se condimentează cu sare, piper alb, măghiran şi oregano. Se adaugă o cană de apă şi se dă la cuptor pentru 45 de minute la 200 grade Celsius.
Se serveşte cald. Se pot servi cu ciocănele de pui la cuptor şi cu o salată iceberg alături.
Poftă bună!
Back to Top