Salata iceberg cu nuci si menta


Combinatia de salata iceberg cu ardei grasi, rosii, menta si nuci este una reusita. E plina de vitamine si merge de minune in zilele racoroase de iarna. Chiar merita incercata!
Timp de preparare: 10 minute
Porţii: 4


Ingrediente:
- salată iceberg
- 1 roşie
- 1/4 ardei roşu
- 1/4 ardei galben
- 3 linguriţe ulei de măsline
- 1 linguriţă oţet balsamic
- 30 gr nuci
- 2-3 frunze de mentă
- sare

Mod de preparare:
Pas 1: Salata iceberg se spală şi se taie în fâşii.

Pas 2: Ardeiul roşu se taie mărunt şi se adaugă peste salată.


Pas 3: Se adaugă apoi şi ardeiul galben.


Pas 4: Roşiile de taie felii; se adaugă şi 2-3 frunze de mentă (rupte între degete).
Pas 5: Apoi se adaugă nucile.

Pas 6: La sfârşit, se adaugă în bolul de salată sosul Vinegrette (se amestecă uleiul de măsline cu oţetul balsamic) şi sare.  Se amestecă uşor toate ingredientele. 
Se poate servi alături de cartofi copţi cu rozmarin şi mărar.

Poftă bună!

Back to Top