| Reţeta ostropelului de pui este pe cat de simpla, pe atat de rapid de pregatit. Ingredientele sunt dintre cele mai simple: piept de pui, rosii, usturoi, vin si cimbru. Se poate servi ca fel principal atat la pranz cat si seara. | |
40 minute
| |
2 portii
| |
Ingrediente: | |
| - 2 bucati piept de pui - 1 cana de rosii in suc propriu - 100 ml vin alb - 5 linguri de ulei - 2 linguri cimbru - 2 căţei de usturoi - sare - piper alb |
|
Mod de preparare: | |
| Pas 1: Pieptul de pui se taie bucatele si se caleste in ulei. Se presara sare si piper alb pe deasupra. | |
| Pas 2: Dupa ce s-a calit, se adauga vinul alb si se lasa la fiert inca 2-3 minute. | |
|
|
Pas 3: Se adauga rosiile in suc propriu. |
| Pas 4: Se taie felii cateii de usturoi si se adauga impreuna cu cimbrul. | |
| Pas 5: Se adauga 1/2 pahar de apa si se lasa la fiert pentru inca 10 minute. | |
| Se serveste cald. | |
| Poftă bună! | |







