Ostropel de pui




Reţeta ostropelului de pui este pe cat de simpla, pe atat de rapid de pregatit. Ingredientele sunt dintre cele mai simple: piept de pui, rosii, usturoi, vin si cimbru. Se poate servi ca fel principal atat la pranz cat si seara.
40 minute
2 portii





Ingrediente:
- 2 bucati piept de pui
- 1 cana de rosii in suc propriu
- 100 ml vin alb
- 5 linguri de ulei
- 2 linguri cimbru
- 2 căţei de usturoi
- sare
- piper alb

Mod de preparare:
Pas 1: Pieptul de pui se taie bucatele si se caleste in ulei. Se presara sare si piper alb pe deasupra.
Pas 2: Dupa ce s-a calit, se adauga vinul alb si se lasa la fiert inca 2-3 minute.

Pas 3: Se adauga rosiile in suc propriu.

Pas 4: Se taie felii cateii de usturoi si se adauga impreuna cu cimbrul. 
Pas 5: Se adauga 1/2 pahar de apa si se lasa la fiert pentru inca 10 minute.
Se serveste cald.

Poftă bună!
Back to Top