Ingrediente: |
- un plic şarlotă de vanilie (Dr. Oetker)
- un plic şarlotă de ciocolată (Dr. Oetker)
- 1 lingură de ness
- 600 ml lapte rece
- fructe de pădure
- ciocolată albă (pentru decor) |
|
Mod de preparare: |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiT0Crnxk9Df6xAbAyFG84sk9AaxXf5ud_pljtX6Lmkz2HqfyOmjEh5XU68dyycmWUkY6mMPhHeQDL2AoS1flXEPRWve9Gfw771FcYKpUMAnoN0HBPS4AqwQa-ZzZ8TfZBSrcxSwG5bxxg/s200/P1060411.JPG) |
Pas 1: Se toarnă 300 ml lapte rece într-un bol. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjFl3ov82qJgRTMAyhVkoNtxVwfv7MCmluEWR7-bQGFxeMwytq57cVnkXZwXhcIlbZIRFUKrb2LqRYyDJJVpckRkHG2a4Y3UxV8GDkKP7dXKZYKd9FeVpTosiuulS8Z_IiJE1SZsL_GGAY/s200/P1060413.JPG) |
Pas 2: Se adaugă continuţul plicului de şarlotă de ciocolată. Se foloseşte mixerul pe treapta 1 de viteză, pentru 1 minut, apoi pe viteză maximă, pentru 3 minute. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjSIpRVJVuU30erfvvpRUzWS4W2wHnGs9reS_Ac3sH0S6hHv2OTtrIgXtPxiv860MTrN5_OhGIeo2tSnxydBduVIXtkqjBaw4SahgT9Ci1AQKBo76mRT4TOfjwWV-nK79_yABtXuBi7tqM/s200/P1060416.JPG) |
Pas 3: Se toarnă şarlota de ciocolată în 4 pahare / un alt recipient. Eu am turnat în 2 pahare şi un vas yena. Se dă la frigider pentru 10 minute. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhAmZKPriA2z8VtURGwigx3W2lF9JgX0Zj4SYzbeumHsoK_RTixtczkRQ-UrMBAvAY7A4yXoWazFeRj-JevskvzhtpuGDC1hrnSt2iStUzkJQ3BUX62_PBMcjCOgoSTQcsgNHkwlw2_1_g/s200/P1060417.JPG) |
Pas 4: Se toarnă 300 ml de lapte rece într-un bol şi se adaugă conţinutul plicului de şarlotă de vanilie. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8s5m77V2Ce9jNDcnsr3kDOB9E_U0QA66bmM2HB1FhEhfpeNh3Wb7EO8icnuOLl03QydJCvWiuBZIxLVfiw20tUWBLAjg5GSxV-7_OfbZrWnqfhE54Qy42D0lKhNMO151nT8v_9hI_Quk/s200/P1060419.JPG) |
Pas 5: Se foloseşte mixerul în acelaşi mod ca la şarlota de ciocolată (pe treapta 1 de viteză, pentru 1 minut, apoi pe viteză maximă, pentru 3 minute). |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoXC6O1gXfOZ3Sfj3USRUIj4L7uMHVhLRbF7MfaJsEp8rBbpAMVPnZX2nl4c_aNfh5D0Q2qJgbuOszFlJ6ZsQo9gmJZqWO5K2upmgJ168cFDOc9mHwPmd7gGcvaHGpeXft6bocmi4BGVs/s200/P1060420.JPG) |
Pas 6: Jumătate din compoziţie se toarnă peste şarlota de ciocolată. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgNsDxMcqQJN9Eq-DgbzaGpqdEaZDsOIBOpMql8GFWDC_h0vnFj8TkUYI5rlwwzIkiyPITszsvW6lJKdri93FMn94b3P0VAR2kXd7pEBZ9UetVk_59Zx1jhd4pWN19QhpcCCtKYOj7qD5s/s200/P1060421.JPG) |
Pas 7: Peste restul de şarlotă de vanilie se adaugă nesul şi se amestecă bine. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhSiSLBVbqP-F7juw3LQhNrCpgtApbHFK3Jl5EINxAyPMGKW7U8bCRPowWM83Nh2UPqOTZc5A92pkBYXgFBaHQ7cQrcsbNKZ9opj7iyb8Z5_NZyfzzIurOseEzgwoHCk1kIvqAvnWTy9F8/s200/P1060422.JPG) |
Pas 8: Se toarnă un nou strat de şarlotă (cu nes) peste şarlota de vanilie. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjlExqPunN35vTx5xkFFBN7uibXFbrHm5khA7V8k1-Nu3UeozDVxzQx6qKhbFylb1rIKt5H-tayMCdM-wEkK8N7lIEuXw3YltiEc4CJwopnFDrDYXeCOP4ybFJiP3jsvVJN2T-tx1JjmbI/s200/P1060424.JPG) |
Pas 9: Apoi vine rândul fructelor de pădure. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjlheKo9wu-IcHX90l0k7Hk2Sj7PY5gzeeAdsky9-lsqI-GohT6IdsugS1u1ohAO-noA1EhuagE9eUXeF5aEvyE5kQm3C8zA6Ehb5ik7LkeXLpEj0vaikP9O-KzRKG0is9vNdcmMq-YZ3E/s200/P1060428.JPG) |
Pas 10: Pe deasupra se poate rade ciocolata albă. |