Melcisori cu scortisoara si zmeura



Reţeta este extrem de simpla. Cu un pachet de coca de patiserie, putina scortisoara si zahar se poate prepara ceva dulce, gustos si rapid. Iata cum am procedat!

Timp de preparare: 30 minute
Porţii: 4





Ingrediente:
- 1 pachet foaie de patiserie
- 1 lingură scortisoara
- 2 linguri zahăr
- zmeura proaspata /
marmelada de zmeura 

Mod de preparare:
Pas 1: Intr-un bol, se amesteca zaharul cu scortisoara.
Pas 2: Se intinde foaia si se presara pe o jumatate zahar cu scortisoara si pe cealalta jumatate, zmeura pisata (sau marmelada de zmeura).
Pas 3: Se ruleaza, se taie transversal si se aseaza rondelele astfel formate pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Pas 4: Se lasă in cuptor pana se rumenesc (15-20 de minute, la 160 grade Celsius). 

Poftă bună!
Back to Top