Reţeta este extrem de simpla. Cu un pachet de coca de patiserie, putina scortisoara si zahar se poate prepara ceva dulce, gustos si rapid. Iata cum am procedat! |
| Timp de preparare: 30 minute |
| Porţii: 4 |
Ingrediente: | |
| - 1 pachet foaie de patiserie - 1 lingură scortisoara - 2 linguri zahăr - zmeura proaspata / marmelada de zmeura |
|
Mod de preparare: | |
| Pas 1: Intr-un bol, se amesteca zaharul cu scortisoara. | |
| Pas 2: Se intinde foaia si se presara pe o jumatate zahar cu scortisoara si pe cealalta jumatate, zmeura pisata (sau marmelada de zmeura). | |
| Pas 3: Se ruleaza, se taie transversal si se aseaza rondelele astfel formate pe o tava tapetata cu hartie de copt. | |
| Pas 4: Se lasă in cuptor pana se rumenesc (15-20 de minute, la 160 grade Celsius). | |
|
| |
| Poftă bună! | |






