Ingrediente: |
- 1 ardei gras roşu
- 1/4 de ţelină
- 50gr şuncă de Praga
- 1 ou
- 1 linguriţă de muştar
- ulei
- mărar |
|
Mod de preparare: |
|
Pas 1: Se taie mărunt şunca de Praga. |
|
Pas 2: Pregătiţi maioneza, folosind mixerul: se amestecă gălbenuşul de ou, cu muştarul si ulei (adăugat în picături). |
|
Pas 3: Tăiaţi fâşii ardeiul şi aşezaţi bărcuţele pe un platou. |
|
Pas 4: Se rade ţelina pe răzătoarea mare. Nu e indicat să se radă ţelina la începutul preparării bărcuţelor (se oxidează repede). |
|
Pas 5: Se adaugă maioneza pregatită la pasul 2, peste ţelina rasă. |
|
Pas 6: După ce se amestecă bine, se adaugă un pic de sare, şuncă de Praga şi mărar. |
|
Pas 7: Umpleti bărcutele cu salata de ţelină, şuncă de Praga şi mărar. |
|
Poftă bună! |