Barcute cu salata de telina si sunca de Praga


Reteta barcutelor cu salata de telina si sunca de Praga a aparut din dorinta de a renunata la a manca paine. Asa ca am inlocuit faimoasa felie de paine cu felia de ardei rosu. Combinatia a de-a dreptul una fericita si o recomand cu mare caldura tuturor.

Timp de preparare: 10 minute
Porţii: 3




Ingrediente:
- 1 ardei gras roşu
- 1/4 de ţelină
- 50gr şuncă de Praga
- 1 ou
- 1 linguriţă de muştar
- ulei
- mărar

Mod de preparare:
Pas 1: Se taie mărunt şunca de Praga.
Pas 2: Pregătiţi maioneza, folosind mixerul: se amestecă gălbenuşul de ou, cu muştarul si ulei (adăugat în picături).
Pas 3: Tăiaţi fâşii ardeiul şi aşezaţi bărcuţele pe un platou.
Pas 4: Se rade ţelina pe răzătoarea mare. Nu e indicat să se radă ţelina la începutul preparării bărcuţelor (se oxidează repede).
Pas 5: Se adaugă maioneza pregatită la pasul 2, peste ţelina rasă.
Pas 6: După ce se amestecă bine, se adaugă un pic de sare, şuncă de Praga şi mărar.
Pas 7: Umpleti bărcutele cu salata de ţelină, şuncă de Praga şi mărar.
Poftă bună!

Back to Top