![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgqQ92UwaJzzC9AUzl95a4elSBBu99t4_XrTIwULSqZEGYAwdLbaVshNd1M9qiZjpKxqkjXtWT8HBhsDx-BVlLhNd6JK7Npgx87lEYz65l_2JdOPh29h9bGOVT2qckaCjWY_VlI0PODBAE/s320/P1040441.JPG)
Timp de preparare: 1h
Porţii: 4
Ingrediente:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjKRwyMjylMbZVPaZlV4CuqMs8UmVze3MKxhvZ2iboHBwcoldkpiHxgmzmLcZLEnHg5aBjGHTaaeYi2rZHZVveU46jsDV3PVQJRwUr3tniBno5Ea31nX-5c4rUv39fCxD3KxgVcc9SGTyk/s200/P1040411.JPG)
- 1 piept de pui mare
- 1 ceapă
- 2 linguri ulei de măsline
- 200 gr ciuperci conservate
- 1 lingură de maioneză
- 1 căţel de usturoi
- 2 foi de dafin
- 2 linguriţe de sos de soia
- 4 linguriţe de oţet balsamic
- 1 lingură de cimbru
- 2 linguri de roşii în bulion
- 2 ouă
- sare, piper alb şi mărar
Mod de preparare:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiokKPbeXHJpUtO5cGOTLDTajOpr9gk1X7G8bzqpZjSF-eOXLoXvyEzWkc0aiYNI8uvrIsr_M7p85H4wP0cEQXeqZkEkH8MGZslC2Lu-9XZalGEGOQZwVWYeZz1IAxN0j_cMqCDyALwSRc/s200/P1040412.JPG)
Pas 1: Pieptul de pui se aşează într-un vas încăpător şi se adaugă sosul de soia, oţetul balsamic, căţelul de ustoroi, cimbrul şi cele două foi de dafin. Se lasă la marinat pentru aproximativ 30 de minute.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhzBRI3l5UgGMDaaqBhVen4gec1el0wVLxBtDsSuGdbbrJ8MtsfHsUUnLjhhM2hib3Y34U2y9STh-HZaQPlOaCAS9VeqFla6zFCGb_okgBvCgN5nkdqDHsvlvf7EqTyFE52eAhwnF9nWxE/s200/P1040414.JPG)
Pas 2: Se pune la călit în 2 linguriţe de ulei de măsline, ceapa. Se adaugă ciupercuţele şi se condimentează cu sare si piper alb.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjW7g9uqS_hJJ_9xeLQGxn5RZYoF9ifiBSAmVruEfvuduG92U5Au9CFnYQPu3ojDdAK8qdKSaBipQS_KmVhePM9tyqAm_2mJ7fIPoD96_hic4ZkYyFnqJZ7mdDRo6hFBu_HJaGOhFIFi-8/s200/P1040420.JPG)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi85ZF4JWJww-jx6aWOClfuOg68y5g82agfjlMVVo3z5IfFVrJ_CW8-U83vWly4vsky6u5r_lFB5kns3WjEiVucQBezIOEon9Fe_KQB-E8ApS2w9UIYWdmphIR5YIyNRZmaTXUlHMAE4lc/s200/P1040418.JPG)
Pas 3: Se bat ouăle si se prepară omleta într-o tigaie de teflon (fără a folosi ulei). Se condimentează cu puţină sare şi piper alb.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEitUc9Yxmo3-9-zSGikmQf8hzwwxv4qx4iIldtF_Iq119tSbkBdkGSAVE1_D7zwruOPoE9mvnkLmnk-c6SSEgEbKXmqyXqzUqwJbW62wkUacqF5dXN6FDrad4q5aAQPBKhmmm6CoKP9bAQ/s200/P1040426.JPG)
Pas 4: Puiul se taie subţire şi se aşează pe o folie de aluminiu. Apoi se întinde sosul de tomate şi maioneza. Se presară mărar şi piper alb.
Pas 5: Se aşează deasupra omleta şi ceapa cu ciupercuţele călite.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh3ivVLI_3agpW7BIzWuk30OZMoJ0cv5CXlnByZoO-UXXqaf6xYdcCTLeDVQuO2jueQ5WQvMx8QCkm2TIPmiyu4P-EZ_VxQNEKVR70GGviWjNY9XsQoaxZcCWXpJVNQfnMtP3oItZ8xEE0/s200/P1040427.JPG)
Pas 6: Se rulează puiul şi se fixează cu scobitori. Se dă la cuptor, la 200 grade Celsius, pentru 45 de minute (în ultimele 5 minute, se desface folia pentru a se rumeni un pic pe deasupra).
Poftă bună!