Timp de preparare: 20 minute
Porţii: 6
Ingrediente:
- 200 gr ravioli
- 150 gr brânză telemea
- 2 roşii
- 50 gr unt
- 5 linguri de roşii în bulion
- 50 gr parmezan
- 1 linguriţă de oregano
Mod de preparare:
Pas 1: Se fierb ravioli în apă cu sare pentru aproximativ 10 minute.
Pas 2: Într-o tigaie de teflon se topeşte untul şi se amestecă cu roşiile în bulion.
Pas 3: Se adaugă roşiile tăiate cubuleţe şi oregano.
Pas 4: Se adaugă parmezanul şi brânza telemea.
Pas 5: Se adaugă ravioli în sosul de tomate creat. Se lasă pe foc pentru aproximativ un minut. Apoi preparatul e gata. :)
Se aşează pe farfurie şi se presară şi pe deasupra o linguriţă de parmezan.
Poftă bună!