Ravioli cu sos de tomate si oregano



Timp de preparare: 20 minute

Porţii: 6


Ingrediente:

- 200 gr ravioli
- 150 gr brânză telemea
- 2 roşii
- 50 gr unt
- 5 linguri de roşii în bulion
- 50 gr parmezan
- 1 linguriţă de oregano


Mod de preparare:


Pas 1: Se fierb ravioli în apă cu sare pentru aproximativ 10 minute.


Pas 2: Într-o tigaie de teflon se topeşte untul şi se amestecă cu roşiile în bulion.



Pas 3: Se adaugă roşiile tăiate cubuleţe şi oregano.



Pas 4: Se adaugă parmezanul şi brânza telemea.


Pas 5: Se adaugă ravioli în sosul de tomate creat. Se lasă pe foc pentru aproximativ un minut. Apoi preparatul e gata. :)

Se aşează pe farfurie şi se presară şi pe deasupra o linguriţă de parmezan.

Poftă bună!
Back to Top