Ingrediente:
- 100 gr şuncă presată
- 1/4 ardei roşu
- 1/4 ardei galben
- 3 ciuperci
- 50 ml suc de roşii
- 50 gr brânză feta
- 2 blaturi de pizza
- 3 roşii Cherry
- caşcaval ras
Mod de preparare:
Pas 1: Pe blatul de pizza se aşează sucul de roşii. Eu am folosit sucul dintr-o conservă de roşii în bulion.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhahlVT43WyxOUZ2VmlLVpoWhDe7ERkdCXzGetglXWX6l4sjsF1o2WgTigh-0IDIG6KBV0wUQ6jc7MzSRYJVxuUXdvMOsdgNYTjFN4oxFa5hh8RVKtTlTjVfPhVbdWmMlXZiNgnlVfZpKk/s200/P1030870.JPG) Pas 2: Adăugaţi brânza feta şi şunca presată; apoi, ciupercile tăiate felii, ardeiul roşu şi cel galben.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgWkeR2QPVbG2E7auOXvQvtE_e2y4EhpNQ9fdQkJR5Li69n6cDqOHM_0tv1uomqc4fBjFcRtxP5G7N7yRyrVx4yY-8UjGXZkb4axI9cNBwG-Elz-yV0Jw0f4K6nLbIVTkHS9wafGBDUHYk/s200/P1030873.JPG) Pas 3: Tăiaţi roşiile Chery şi le adăugaţi şi pe ele pe deasupra. La sfârşit presăraţi cascavalul ras.
Daţi la cuptor pentru 10 minute.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhV138E4DzYbOs3IEy7AXxiCQXdfgZ5Sfg88UDuO27B1_n5rcZ2ExUio3V0WQeNg3u894FsxGb8ztXEBxPkMM6lZok61-Qa9Gtbt9KLyqCtPj-aSfjZfgjiqqsWaGX-mMa17ddtm4YyWKI/s200/P1030884.JPG)
Poftă bună!
|