| Ingrediente:
 | 
| - 1 piept de pui - 100 gr brânză feta
 - 6 feliuţe de bacon
 - 2 căţei de usturoi
 - rozmarin
 |  | 
| Mod de preparare: | 
|  | Pas 1: Se pasează brânza feta şi se adaugă un vârf de cuţit de rozmarin. | 
|  | Pas 2: Se crestează pieptul de pui pe mijloc, ca un portofel. | 
|  | Pas 3: Se adaugă brânza cu rozmarin. | 
|  | Pas 4: Se înfăşoară cu bacon şi se folosesc scobitori pentru a fixa preparatul. | 
|  | Pas 5: Se aşează într-un vas rezistent. | 
|  | Pas 6: Se adaugă şi deasupra rozmarin şi felii de usturoi. | 
|  | Pas 7: Se dă la cuptor pentru aproximativ 50 de minute, la 200 grade Celsius. | 
|  | Poftă bună! |