Tagliatelle-le sunt paste italiene, taiate mai lat, lungi si plate. Azi am ales sa le pregatesc cu un sos de ciuperci, ceapa verde si sunca presata. Pe deasupra am adaugat cascaval ras.
Timp de preparare: 15 minute
Porţii: 2
Ingrediente:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGWR_COyu-oNO4rtFFoZpZxmMrOMo4RxO4TcC5ckOdlbcYoUcHYwyvC7h1Gc6sR4rsfFl91-JMCw_oeaXAcKJFkFrNsUI0yox1BvqqR3P8gLBNb5bjmboHLmQp2tqavsbP4WDdgbbw1o4/s200/P1030767.jpg)
- 2 fire de ceapă verde
- 100 gr şuncă de Praga
- 140 gr smântână
- 100 gr de ciuperci
- 3 linguri de ulei de măsline
- 50 gr caşcaval ras
- sare
- piper
- cimbru
Mod de preparare:
Pas 1: Se pun la fiert într-o oală cu apă, pastele. Se presară şi puţină sare.
Pas 2: Se taie ceapa verde şi ciupercuţele.
Pofta buna!