Penne all’arrabbiata



Timp de preparare: 15 minute

Porţii: 3



Ingrediente:


- 200 gr paste penne
- 1 ardei gras roşu
- 1 ceapă
- 4 linguri ulei de măsline
- 2 linguri de pastă de tomate
- 2 căţei de usturoi
- piper alb
- sare
- pătrunjel


Mod de preparare:




Pas 1: Se pun la fiert pastele în apă cu puţina sare.







Pas 2: Se căleste usturoiul în uleiul de măsline. Se adaugă şi piperul alb.








Pas 3: Se taie ceapa mărunt şi se adaugă şi ea în uleiul de măsline.








Pas 4: Se adaugă pasta de tomate şi apoi 2 ceşcuţe de apă.









Pas 5: Se taie ardeiul roşu în cubuleţe şi se lasă la fiert până se înmoaie.






Pas 6: Pătrunjelul se taie mărunt şi se adaugă în sosul creat.

Pas 7: Pastele se scurg de apă şi se adaugă peste sos. Se mai lasă aproximativ 2 minute la fiert.










Poftă bună!
Back to Top