Timp de preparare: 15 minute
Porţii: 3
Ingrediente:
- 200 gr paste penne
- 1 ardei gras roşu
- 1 ceapă
- 4 linguri ulei de măsline
- 2 linguri de pastă de tomate
- 2 căţei de usturoi
- piper alb
- sare
- pătrunjel
Mod de preparare:
Pas 1: Se pun la fiert pastele în apă cu puţina sare.
Pas 2: Se căleste usturoiul în uleiul de măsline. Se adaugă şi piperul alb.
Pas 3: Se taie ceapa mărunt şi se adaugă şi ea în uleiul de măsline.
Pas 4: Se adaugă pasta de tomate şi apoi 2 ceşcuţe de apă.
Pas 5: Se taie ardeiul roşu în cubuleţe şi se lasă la fiert până se înmoaie.
Pas 6: Pătrunjelul se taie mărunt şi se adaugă în sosul creat.
Pas 7: Pastele se scurg de apă şi se adaugă peste sos. Se mai lasă aproximativ 2 minute la fiert.
Poftă bună!