Ghiveci multicolor de legume



Timp de preparare: 25 minute

Porţii: 4






Ingrediente:


- 1 borcan de mazăre
- 1 ardei
- 2 cepe
- 1 roşie
- 1 ardei gras roşu
- 15 morcovi de Paris (sau 2 morcovi mari)
- 100 gr ananas
- 2 linguri sos de tomate
- 1 lingură cimbru
- mărar
- 3 linguri ulei de măsline
- sare
- piper alb


Mod de preparare:



Pas 1: Se taie mărunt ceapa şi se căleşte în ulei de măsline.

Pas 2: Se taie cubuleţe ardeiul roşu şi se adaugă peste ceapă.



Pas 3: Se adaugă ardeiul (tăiat cubuleţe şi el).

Pas 4: Se adaugă morcovii de Paris.




Pas 5: Este momentul să se adăuge 2 ceşti de apă şi să se condimenteze cu sare şi piper alb.

Pas 6: Se adaugă mazărea.




Pas 7: Ghiveciul e aproape gata. E momentul "să intre în scenă" roşia(cubuleţe), mărarul şi cimbrul.




Pas 8: La sfârşit (dupa 20 de minute de fiert) se adauga sosul de tomate sau bulionul de roşii.


Poftă bună!
Back to Top