Timp de preparare: 1h
Porţii: 4
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1 ardei roşu
- 1 morcov mic
- 3 fire de frunze de ţelină (apio)
- 2 linguriţe de rozmarin
- 3 linguri ulei de măsline
- 30 gr unt
- 3 linguri de oţet balsamic
- piper alb
- sare
Mod de preparare:
Pas 1: Se taie pieptul de pui cubuleţe şi se căleşte în unt.
Se condimentează cu sare şi piper alb.
Pas 2: Se taie rondele prazul. Se adaugă ţelina(apio).
Pas 3: Apoi se adaugă şi ardeiul roşu.
Pas 4: Morcovul se rade pe răzătoarea mare.
Pas 5: Se amestecă legumele şi se aşează într-un vas rezistent(yena). Se condimentează cu oţet balsamic, sare şi piper alb.
Pas 6: Se adaugă cubuleţele de pui, uleiul de măsline şi rozmarinul.
Se adaugă şi o cescuţă de apă.
Se lasă la cuptor până scade apa, aproximativ 40 de minute.
Poftă bună!