Pui aromat pe pat de legume




Timp de preparare: 1h

Porţii: 4





Ingrediente:

- 1 piept de pui
- 1 ardei roşu
- 1 morcov mic
- 3 fire de frunze de ţelină (apio)
- 2 linguriţe de rozmarin
- 3 linguri ulei de măsline
- 30 gr unt
- 3 linguri de oţet balsamic
- piper alb
- sare


Mod de preparare:



Pas 1: Se taie pieptul de pui cubuleţe şi se căleşte în unt.
Se condimentează cu sare şi piper alb.





Pas 2: Se taie rondele prazul. Se adaugă ţelina(apio).






Pas 3: Apoi se adaugă şi ardeiul roşu.








Pas 4:  Morcovul se rade pe răzătoarea mare.










Pas 5: Se amestecă legumele şi se aşează într-un vas rezistent(yena). Se condimentează cu oţet balsamic, sare şi piper alb.





Pas 6: Se adaugă cubuleţele de pui, uleiul de măsline şi rozmarinul.
Se adaugă şi o cescuţă de apă.

Se lasă la cuptor până scade apa, aproximativ 40 de minute.







Poftă bună!
Back to Top