Ingrediente: |
- 4 roşii
- 4 ouă
- 16 felii de jambon
- 1 bucăţică de brânză feta
- mărar cu sare |
|
Mod de preparare: |
|
Pas 1: Se face o tăietură în partea de sus a roşiilor, se înlatură cotorul şi apoi miezul acestora cu o linguriţă. |
|
Pas 2: Se sparge oul şi se adaugă în roşia astfel pregătită. |
|
Pas 3: Se adaugă brânza feta şi mărar cu sare. |
|
Pas 4: Se aşează 4 felii de jambon ca în imagine. |
|
Pas 5: In mijloc se aşează roşia umplută şi se înveleşte cu jambon. Se fixează cu scobitori. |
|
Pas 6: Se aşează roşiile învelite pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se lasă la cuptor pentru 50 de minute, la 200 grade Celsius. |
|
Poftă bună! |