Rosii invelite in jambon

Timp de preparare: 1h
Porţii: 4




Ingrediente:
- 4 roşii
- 4 ouă
- 16 felii de jambon
- 1 bucăţică de brânză feta
- mărar cu sare

Mod de preparare:
Pas 1: Se face o tăietură în partea de sus a roşiilor, se înlatură cotorul şi apoi miezul acestora cu o linguriţă.
Pas 2: Se sparge oul şi se adaugă în roşia astfel pregătită.
Pas 3: Se adaugă brânza feta şi mărar cu sare.
Pas 4: Se aşează 4 felii de jambon ca în imagine.
Pas 5: In mijloc se aşează roşia umplută şi se înveleşte cu jambon. Se fixează cu scobitori.
Pas 6: Se aşează roşiile învelite pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se lasă la cuptor pentru 50 de minute, la 200 grade Celsius.
Poftă bună!
Back to Top