Ingrediente: |
- 4 roşii
- 4 ouă
- 16 felii de jambon
- 1 bucăţică de brânză feta
- mărar cu sare |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiXCDTj_CT45rTBNXGowH72yqRAwuPP_AJ7wzZUuWYiYV0m6jQTr1ItIc2AfOjDWoylHWKrpA31V-j10HOo6FmgXAlr6POUpPkfRAiUfxaO6UEQ2m8z-rtYMActClqHUy509zXMy-D1Wpw/s200/P1050742.JPG) |
Mod de preparare: |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWFB9wZweRbODUSxs8_YzYD8qAyM0ocNvFYMSYanFKZwtfz_qL4aDwG3T3wDokqvBD_3CoJ7NKSaLmWh5lSxhBnTh6IwIR6V6FmVd1WvHRn6DAKmZtDvAYwBSd5FrY0wyGbcHADoQ3ruo/s200/P1050743.JPG) |
Pas 1: Se face o tăietură în partea de sus a roşiilor, se înlatură cotorul şi apoi miezul acestora cu o linguriţă. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgv7NIMTBHlWLBZONTYTeOjoxBFeaNUxDYrelICBLVTtgbyXi-TRu3oUmlht3xz5D88sxh9-rAas3xvMV4K2tSQTyODvfwygqxosICZWLrU409CgA_OtC3EsOrT_02L_-F18x5gdA4M26w/s200/P1050745.JPG) |
Pas 2: Se sparge oul şi se adaugă în roşia astfel pregătită. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_VZjAsx7SBoil9UQFH0adFgFLHt4YjlPKF_Zduo8k4Br_mShwuhQxQ1KcfDdqqZTaS_8Q4ucXEGhKdXxpHn7yUZ07NWtfmRxYUBLGgN9kTmxql_tFl2sI6XGjfmw9pWCy2YaaUQN2sdw/s200/P1050748.JPG) |
Pas 3: Se adaugă brânza feta şi mărar cu sare. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6cBxU2kBnQhKh2a70mkYnQc9Lb4-BRpwz8XfulMhxdDTBr2OdV8D82HzXDwCxQfju_9LdnhuQyD8QzhqlHxtPqXpD5IDvPmsqKaBqUQBpQCHIBwYQpC-O6SwgrDwyhTp52DLDHF33Qps/s200/P1050751.JPG) |
Pas 4: Se aşează 4 felii de jambon ca în imagine. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgf-keXlpqNkZF0OPxPuet-S9ZOAyzMVzXMJwrlkaa3oTPheu62O7d1Pl5agEYoXNDRtoN1tjV7bPg0AEM8Na8YxMI1vZB6OpkSTLN7ysL489t-mrMnltflOx8T9rmyFX4sumnFioCVYNo/s200/P1050755.JPG) |
Pas 5: In mijloc se aşează roşia umplută şi se înveleşte cu jambon. Se fixează cu scobitori. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEizaC8-q3dxbM4Wq2W-zpXDVGzOMqzi3oRFr2PJJCl0GvNDGX3HKm8vTZOdfo5-36jdU-AgUDjMjgpCimZh2BDPlzoGlAiKUA4D7REvWsOJWOqANcGJOB5ujgOGfnlhqJYJ6ueeyLvs1YQ/s200/P1050757.JPG) |
Pas 6: Se aşează roşiile învelite pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se lasă la cuptor pentru 50 de minute, la 200 grade Celsius. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiUJNhfkPsYEyrIc2d2kgSE6OD4AsP9RIXa_OFehMCwjVdz_YwlInDvgwE05j-5-pklOn83uMH4_CVr_STwy80EVhCUJeTMIZDkqlW9N6eRwRTClmO4DiN91GiT1-ANRe7mJ0rkFY0Dpy4/s200/P1050774.JPG) |
Poftă bună! |