Ingrediente: |
- o salată verde
- o conservă de ton
- 1/2 roşie
- 1/4 ardei gras roşu
- 3 ouă de prepeliţă
- 1 lingură iaurt
- 1 lingură maioneză
- 2 linguriţe de zeamă de lămâie
- 1 lingură ulei de măsline
- sare
- piper
|
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjcf7s7mNtVujqxUi5W_X4CFChiXV56n0LStKF2Of63L2udtfQtTOWhKzSlcoNEYEcZJT5p5A7NHrXui9qNGTUqOgJX6nzBnBHx5anfo2m00MX7BsJsbLAmi9fO3e55f9RJqgl2WynRGVs/s200/P1060002.JPG) |
Mod de preparare:
|
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBA8vV4hFkEhZ4c4WhRxidK2ss7YOEftpTo3lQ3slHx1scUVZedmVo_vVQ_OLQ_cE5-lyssAqsNxFxGWu7TX2_VoF3rOhxwbV7PFqz6SMk5-G0EsyQMXSwFvuRpqOtFfZat0jR6zXyLNk/s200/P1060006.JPG) |
Pas 1: Se spală 4-5 frunze de salată verde. Se rup cu mâna (pentru a nu se oxida) bucăţi potrivit de mari şi se aşează în vasul de salată. |
|
Pas 2: Tăiaţi fâşii ardeiul roşu, apoi şi roşia în bucăţi neregulate. |
|
Pas 3: E rândul tonului mărunţit. Se stropeşte cu zeamă de lămâie. |
|
Pas 4: Apoi se adăugă maioneza, iaurtul, sarea, piperul şi uleiul de măsline. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjwzxvrm14ayWU3ScuwwaWyaDlvylODePGy_1ZlQTwgTmX_TxYhGM3b7NUeEDJ7_7MogBGT4ZdsI1r6A-9kDlC448fy0v45tZRiAXxaEMIkK5uGVYGuoTNhVWczYNLbpajlfc0UL9fKDLc/s200/P1060014.JPG) |
Pas 5: La sfârşit se adaugă ouăle de prepeliţă (fierte şi tăiate în jumătăţi). |
|
Poftă bună! |