Ingrediente: |
- o salată verde
- o conservă de ton
- 1/2 roşie
- 1/4 ardei gras roşu
- 3 ouă de prepeliţă
- 1 lingură iaurt
- 1 lingură maioneză
- 2 linguriţe de zeamă de lămâie
- 1 lingură ulei de măsline
- sare
- piper
|
|
Mod de preparare:
|
|
Pas 1: Se spală 4-5 frunze de salată verde. Se rup cu mâna (pentru a nu se oxida) bucăţi potrivit de mari şi se aşează în vasul de salată. |
|
Pas 2: Tăiaţi fâşii ardeiul roşu, apoi şi roşia în bucăţi neregulate. |
|
Pas 3: E rândul tonului mărunţit. Se stropeşte cu zeamă de lămâie. |
|
Pas 4: Apoi se adăugă maioneza, iaurtul, sarea, piperul şi uleiul de măsline. |
|
Pas 5: La sfârşit se adaugă ouăle de prepeliţă (fierte şi tăiate în jumătăţi). |
|
Poftă bună! |