|
Fasolea verde e preferata mea la capitolul "fasole". O prefer pastai decat boabe. Azi m-am gandit sa o pregatesc asa cum o stiu eu de la mama. Iata si reteta!
Timp de preparare: 30 minute |
Porţii: 4 |
Ingrediente: |
- 1 borcan de fasole verde (fiartă)
- 2 cepe mari
- 2 roşii
- 1 morcov
- 1 ardei capia roşu
- 4-5 linguri de ulei
- 2 căţei de usturoi
- 2 linguriţe mărar tocat
- sare
- piper |
|
Mod de preparare: |
|
Pas 1: Se curăţă ceapa şi se taie uşor neglijent. :) Se pune la călit în ulei. |
|
Pas 2: Se taie morcovul şi se adaugă peste ceapă. |
|
Pas 3: Se taie cubuleţe ardeiul capia şi se adaugă şi el. |
|
Pas 4: Se adaugă fasolea verde. |
|
Pas 5: Se taie roşiile în bucăţi mărişoare şi se adaugă peste mâncarea de fasole. Se adaugă şi usturoiul tăiat felii. |
|
Pas 6: Se condimentează cu sare şi piper. |
|
Pas 7: Se adaugă mărarul.
Se fierbe la foc mic pentru aproximativ 20 de minute. |
|
Poftă bună! |