Ingrediente: |
- rucola
- 1 avocado (bine copt)
- 1 ceapă verde
- 1 ciupercuţă
- 1/2 ardei roşu
- 1/2 măr
- 1 dovlecel tânăr
- brânză cu verdeaţă
- 3 linguriţe ulei de măsline
- 1 linguriţă oţet balsamic
- alune caju
- seminţe de in
- sare |
|
Mod de preparare: |
|
Pas 1: Se taie ceapa verde şi se adaugă peste rucola.
|
|
Pas 2: Dovlecelul se curăţă de coajă, se taie şi se adaugă în bolul de salată.
|
|
Pas 3: Se taie în fâşii ardeiul roşu.
|
|
Pas 4: Se taie în fâşii şi ciupercuţa. |
|
Pas 5: Se taie (după imaginaţie) mărul. |
|
Pas 6: Se adaugă alunele caju. |
|
Pas 7: Se prepară un sos Vinegrette: se amestecă uleiul de măsline cu oţetul balsamic. |
|
Pas 8: Se adaugă sosul Vinegrette. |
|
Pas 9: La sfârşit se adaugă cubuleţele de brânză cu verdeaţă, sare şi câteva seminţe de in. |
|
Avocado (bine copt) se curăţă de coajă şi se taie în jumătate. Peste fiecare jumătate se aşează salata cu rucola şi caju.
Poftă bună! |