Salata cu rucola si caju in cosulet de avocado


N-am avut nicio idee cand m-am apucat de taiat legumele pentru aceasta salata. Apoi m-am gandit ca n-ar fi rau sa o asez in "cos de avocado". Zis/gandit si facut! E mi-nu-na-ta!

Timp de preparare: 10 minute
Porţii: 2




Ingrediente:
- rucola
- 1 avocado (bine copt)
- 1 ceapă verde
- 1 ciupercuţă
- 1/2 ardei roşu
- 1/2 măr
- 1 dovlecel tânăr
- brânză cu verdeaţă
- 3 linguriţe ulei de măsline
- 1 linguriţă oţet balsamic
- alune caju
- seminţe de in
- sare

Mod de preparare:
Pas 1: Se taie ceapa verde şi se adaugă peste rucola.

Pas 2: Dovlecelul se curăţă de coajă, se taie şi se adaugă în bolul de salată.

Pas 3: Se taie în fâşii ardeiul roşu.

Pas 4: Se taie în fâşii şi ciupercuţa. 
Pas 5: Se taie (după imaginaţie) mărul.
Pas 6: Se adaugă alunele caju. 
Pas 7: Se prepară un sos Vinegrette: se amestecă uleiul de măsline cu oţetul balsamic. 
Pas 8: Se adaugă sosul Vinegrette. 
Pas 9: La sfârşit se adaugă cubuleţele de brânză cu verdeaţă, sare şi câteva seminţe de in. 
Avocado (bine copt) se curăţă de coajă şi se taie în jumătate. Peste fiecare jumătate se aşează salata cu rucola şi caju.

Poftă bună!
Back to Top