Ciuperci cu sos de mascarpone



Reţeta ciupercuţelor cu sos de mascarpone este una simplu de realizat. Dacă sunteţi în pană de idei, puteţi să folosiţi această reţetă şi sunt sigură că vă va plăcea la fel de mult pe cât mi-a plăcut mie.
Se pot servi ca aperitiv atât la prânz cât şi seara.

Timp de preparare: 20 minute
Porţii: 4





Ingrediente:
- 7-8 ciuperci champignon
- 1/2 baghetă de pâine
- 20 gr unt sărat
- 30 gr mascarpone
- 30 gr caşcaval
- 1/2 linguriţă granule de usturoi
- sare
- 1/4 ardei verde (pentru decor)

Mod de preparare:
Pas 1: Se taie cubuleţe ciupercuţele.

Pas 2: Untul sărat se aşează într-o tigaie, la foc încins.
Pas 3: Se adaugă ciupercile.

Pas 4: Se condimentează cu usturoi (granule).

Pas 5: Se adaugă mascarpone. 
Pas 6: Se condimentează cu puţină sare.
Pas 7: Compoziţia de ciuperci cu sos de mascarpone se aşează pe felii de pâine. Se rade caşcaval pe deasupra şi se decorează cu ardei verde.


Sunt bune calde. Daca v-a plăcut, aştept un "like". :o)

Poftă bună!
Back to Top