Salata mixta



Când nu ştii ce nume poate primi o salată, ii zici salată mixtă. E vorba de un fel de salată bulgărească, fără roşii, şuncă presată sau ouă. Se poate servi alături de o omletă grecească.

Timp de preparare: 10 minute
Porţii: 2





Ingrediente:
- 1 salată creaţă
- 1 morcov
- 1 fir de ceapă verde
- 1/4 ardei rosu
- 1/4 castravete
- 3-4 măsline verzi
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 lingură oţet balsamic
- 30 gr brânză feta
- sare

Mod de preparare:
Pas 1: Se taie fâşii salata creaţă.

Pas 2: Se adaugă ardeiul roşu, tăiat şi el fâşii. 
Pas 3: Se taie castravelele în jumătăţi de rondele.

Pas 4: Cu ajutorul cuţitului de curăţat cartofii am obţinut fâşii subţiri de morcov. Am adăugat apoi bucăţi mici de măsline verzi.

Pas 5: Se taie rondele ceapa verde.

Pas 6: Se condimentează cu sare, ulei de măsline şi oţet balsamic.

Pas 7: La sfârşit, am adăugat bucăţele de brânză feta.

Salata-i gata!

Poftă bună!
Back to Top