Când nu ştii ce nume poate primi o salată, ii zici salată mixtă. E vorba de un fel de salată bulgărească, fără roşii, şuncă presată sau ouă. Se poate servi alături de o omletă grecească. | |
Timp de preparare: 10 minute | |
Porţii: 2 |
Ingrediente: | |
- 1 salată creaţă - 1 morcov - 1 fir de ceapă verde - 1/4 ardei rosu - 1/4 castravete - 3-4 măsline verzi - 2 linguri ulei de măsline - 1 lingură oţet balsamic - 30 gr brânză feta - sare |
|
Mod de preparare: | |
Pas 1: Se taie fâşii salata creaţă. | |
Pas 2: Se adaugă ardeiul roşu, tăiat şi el fâşii. | |
Pas 3: Se taie castravelele în jumătăţi de rondele. | |
Pas 4: Cu ajutorul cuţitului de curăţat cartofii am obţinut fâşii subţiri de morcov. Am adăugat apoi bucăţi mici de măsline verzi. | |
Pas 5: Se taie rondele ceapa verde. | |
Pas 6: Se condimentează cu sare, ulei de măsline şi oţet balsamic. | |
Pas 7: La sfârşit, am adăugat bucăţele de brânză feta. | |
Salata-i gata! | |
Poftă bună! |